Gliss Kur

Üdvözöljük a GLISS KUR világában!

A GLISS KUR olyan termékcsaládokat kínál Önnek, amelyek különböző, egyéni hajproblémákra adnak megoldást. Az egyedülálló Scan Repair Complex formula észleli akár a legkisebb hajsérüléseket is, és kijavítja azokat anélkül, hogy elnehezítené a hajat.


Termékcsoportok

A GLISS KUR termékei az Ön igényeinek megfelelő intenzív hajregenerálók. Válassza az Ön egyéni hajtípusának leginkább megfelelő termékcsaládot:

Teljeskörű regeneráló 19

Alapvető ápolás az egészségesen fénylő hajért

A száraz, igénybevett haj speciális, intenzív ápolást igényel. A GLISS KUR Teljeskörű regeneráló 19 az első regeneráló termékcsalád, amely 19 hatékony regeneráló összetevő és vitamin egyedülálló kombinációját tartalmazza.

Folyékony selyem®

Nehezen kezelhető, fénytelen hajra.

A Schwarzkopf szakértői megfejtették a selymes haj titkát: a GLISS KUR Folyékony Selyem® az első ápoló család Folyékony Selyem® Technológiával. Hatására selymes tapintású lesz a nehezen kezelhető, fénytelen haj is.

Színvédő 30

A festett haj speciális ápolása

Az idő múlásával a festett haj elveszíti ragyogó fényét. Van rá mód, hogy megőrizzem a hajszínem frissességét és fényét miközben ápolom is a hajamat?. A GLISS KUR Színvédő 30 a Schwarzkopf innovációja, akár 90 százalékos színmegtartás, akár 30 használat után is.

Ragyogó szőke

Természetes és festett szőke hajra

A szőke haj – legyen akár természetes, akár festett – rendkívül érzékeny, és ezért különleges kezelést igényel. Az UV-sugárzás, környezeti hatások, ásványi maradványok fakóvá és fénytelenné tehetik a szőke hajat. Ezért a GLISS KUR kimondottan szőke hajúak számára kifejlesztett egy hajápoló családot. A GLISS KUR Ragyogó szőke hatására  kibontakozik a szőke haj egyedi szépsége.

Szatén barna

Természetes és festett barna hajra

A GLISS KUR Szatén barna termékcsalád felfedi az elbűvölően fényes barna haj sokszínű árnyalatait. Kimondottan a természetes és festett barna haj igényeire fejlesztették ki, értékes brazil dióolajjal ápolja a barna hajat.

Tápláló olaj

Hosszabb, szálkásodásra hajlamos hajra

Gyönyörű ugyan, de problémákat is tartogat a hosszú haj. A 25 cm-nél hosszabb haj legalább két éves, és 300-400 mosáson esett át. Ezért jelentős a különbség a hajtő és a hajvégek állapota között. Erre a problémára kínál megoldást a GLISS KUR Tápláló olaj termékek – argán és karité olajjal – javítják és regenerálják haja száraz részeit és megelőzik a hajvégek szálkásodását.

Ázsiai szépség

Nehezen kezelhető, intenzív ápolást igénylő hajra

Nincs ok aggodalomra, ha haja nehezen kezelhető, a Schwarzkopf szakértői megalkották a GLISS KUR Ázsiai szépség termékcsaládot. Ez az első ápoló család, amely egyesíti magában az innovatív hajápoló technológiát a keleti ápoló összetevőkkel. A formula szója proteinnel és lótuszvirág kivonattal intenzív ápolást és regenerálást kínál. Haja rugalmas és ragyogóan fénylő lesz.

 

A GLISS KUR termékek a következő országokban kaphatók: Németország, Ausztria, Svájc, Magyarország, Csehország, Szlovénia, Svédország, Hollandia, Belgium, Franciaország, Spanyolország és Törökország.

Márkatörténet


1952
A száraz hajat tápláló  Gliss Spray-Tonic bevezetése. tovább ...

Külső linkek