Osis

OSiS – az ellentétek művészete
Angyal vagy ördög? Vagány vagy dögös? Az emberek szívesen megmutatják, hogy több énjük is van. Az OSiS koncepciója a modern élet ellentéteire épül – az OSiS termékekkel mindenki előhozhatja a benne rejlő ellentétes éneket. Engedje szabadjára képzeletét az ellentétek világában – fedezze fel a hajformázás élményét az OSiS segítségével!


Termékcsoportok

OSiS – az ellentétek művészete teljes termék szortimentet kínál. Az Essentials kulcsfontosságú hajformázó termékek, minden elvárást teljesítenek, legyen az Stílus, Formázás, Fény vagy Rögzítés. A kreativitás határtalan kifejezésére az OSiS Creatives szolgál. A kreatív termékek szabadon kombinálhatók a kívánt hatás eléréséhez.

Márkatörténet

Az OSiS márkát 2000-ben vezették be, azóta folyamatosan trendalkotó a professzionális hajformázásban. Az OSiS – Only Sold in Salons (csak fodrászszalonokban kapható) – olyan hajformázó termékcsalád, melyet mindig a fodrászokkal együttműködve fejlesztenek ki annak érdekében, hogy a hajformázásban minden elvárásnak megfeleljenek. 2003-ban a márka új úton indult el, a divatbemutatók világa került a középpontba: OSiS - kreatív szakemberek ajánlásával. 2006-ban újjászületett az OSiS - az ellentétek művészete. Olyan hajformázó termékcsaládot vezettek be, amely minden terméket tartalmaz, amire egy fodrásznak vagy vásárlónak szüksége lehet különféle stílusok megalkotásához. Izgalmas textúrák, illatok és csomagolás - az OSiS termékei mind az ellentétek megalkotására csábítanak.