Ipari ragasztóanyagok

A Henkel világszerte piacvezető a ragasztók, szigetelőanyagok és felületkezelők terén. Kiváló termékeit és megoldási rendszereit számos különféle ipari gyártási folyamat során használják. A kiváló minőségű termékek, a felhasználókra fordított kiemelt figyelem, a folyamatos fejlesztések és fenntartható üzleti gyakorlat hozzájárultak a sikerekhez. A felhasználókkal fenntartott folyamatos kapcsolat és kommunikáció nagyon fontos szerepet kap a Henkel ipari termékeinek és a gyártási folyamatok fejlesztésében. A Henkel alapvető erőssége a földrajzi jelenlét: az egész világot behálózó képviseletei révén ugyanazokat a kiváló minőségű termékeket, alkalmazási teszteket, termékfejlesztési lehetőséget és felhasználói szolgáltatásokat biztosítja felhasználóinak mindenhol a világon.


Mindennapi életünk során számos olyan termékkel találkozunk, melyek gyártása során Henkel termékeket használnak: autók, könyvek és magazinok, számítógépek, repülőgépek, hűtőszekrények, mobiltelefonok, bútorok, textilipari termékek, csomagolóeszközök és sok más termék.

Felhasználási területek Felhasználási technológiák Márkák

Igen sokféle felhasználási területre kínálunk megoldásokat – találja meg, mit tehetünk sikerei biztosításának érdekében.

Találja meg az Önt érdeklő felhasználási technológiát, szerezzen még több információt a felhasználással kapcsolatos tevékenységünkről, megoldási javaslatainkról!

A Henkel sikeres márkájú termékei mögött sokkal több van, mint csak maguk a termékek.


Kapcsolatfelvétel ipari felhasználóink részére
Szolgáltatások és javaslatok