Acheson

A Henkel cég Acheson márkájú, fémfelületeken alkalmazott termékei 1908. óta világviszonylatban vezető szerepet töltenek be az innovatív különleges bevonatok és nyomdafestékek, technológiai kenőanyagok, valamint az azok alkalmazásához kifejlesztett berendezések piacán – olyan területeken, mint az elektronika, autóalkatrészek, repülőgépgyártás, háztartási munkagépek, orvosi műszerek, felületmegmunkálás, nyomásos öntés és az energia tárolása.

Kenőanyagok és szóróberendezések a fémmegmunkálásban
Az Acheson Deltaforge, Deltacast és Deltaglaze kenőanyagok, formaleválasztó szerek és különleges védőbevonatok nagyobb tisztaságot biztosítanak az öntészetben és a kovácsoló fémmegmunkálásban, javítják a felületminőséget és védik az anyagot a termikus elöregedéssel szemben. Az Acheson teljeskörű megoldásokat nyújt a felhasználóknak, amelyek kielégítik az elvárásokat mind az alkalmazás, mind pedig a kenési tulajdonságok tekintetében, tovább automatizálják a gyártást és fokozzák a termelékenységet.

Bevonatok az energia tárolásához
Az Acheson DAG teljeskörű termékvonalat – kiváló minőségű grafit- és karbonbevonatokat és diszperziókat – kínál, amiket a korszerű elektronikus készülékekben és az energia tárolására szolgáló berendezésekben alkalmaznak.

Súrlódáscsökkentő bevonatok
Az Acheson Emralon, Molydag és DAG termékek alkalmazhatók sikosítószerként  összetett kenési feladatok ellátására, beleértve számtalan nehezen hozzáférhető felületet – a repülőgépen és a kenyérpirítóban, az autóban és a zongorában, a nyomtató görgőkön és szalagokon és a precíziós alkatrészekben. Az Acheson Emralon tömítő bevonatokat széles körben alkalmazzák autóalkatrészek tömítésére.

Kenőanyag-adalékok
Az Acheson-féle szilárd kenőanyag-adalékok – hatékonyságukat tekintve – vetekszenek bármelyik folyékony kenőszer tulajdonságaival, az alkalmazási területtől és a felhasználó iparágtól függetlenül.

Elektronikai szerkezeti anyagok
Az optimális teljesítményt biztosító Acheson termékek mindenhol megtalálhatók – kezdve a rádiófrekvenciás azonosító címkétől egészen a billentyűzetig.

A nagyteljesítményű festékek és bevonatok receptúrájának kifejlesztésébe fektetett több mint három évtizedes kutató és fejlesztő munka eredménye, hogy az Acheson márkájú termékek az elsők között vannak az elektronikai iparban az olyan korszerű szerkezeti anyagok piacán, mint a polimer bázisú vastagrétegű fóliák és az elektromosságot vezető, nagy sebességgel nyomtatható bevonatok.

Egyesült erővel előre
A Henkellel egy csapatban – a globális jelenlétnek és támogatásnak köszönhetően – az Acheson számára az eddigieknél is kedvezőbbek a feltételek teljes körű szolgáltatások nyújtásához, amelyek – a piacvezető ipari termékeken túlmenően – tartalmazzák a berendezést, a szervizelést és a tanácsadó szolgálatot is. A Henkel kiváló hírneve csak javára szolgál az Acheson márkájú termékek további térhódításának és lerövidíti azok piaci megjelenéséhez szükséges időt.

Megjegyzés
Amíg be nem fejeződik a régiók/országok szerinti weboldalaink frissítése, vagyis azok kiegészítése a fémfelületek megmunkálása során alkalmazott az Acheson márkájú termékekkel és szolgáltatásokkal, kérjük, kattintson ide és látogassa meg az Acheson Industries jelenlegi weboldalát, ahol megtalálja a termékinformációkat és szolgáltatásokat.


Nézet Acheson Termékek
Kapcsolatfelvétel ipari felhasználóink részére