Gépgyártás

A Henkel Loctite® anaerob termékeinek több mint 50 évvel ezelőtti felfedezése forradalmasította a gépgyártási eljárásokat. Az élvonalbeli megoldások tradíciójának folytatásaként a Henkel hatékony termékek teljes választékát kínálja, kemény munkával és azzal az ajánlással támogtva, hogy új szabványt hozott létre költséghatékonyság és a műszaki teljesítés területén.

Fűtő, szellőző és légkondicionáló berendezések (HVAC)
A Henkel számos kiváló terméket kínál a fűtő, szellőző és a légkondicionáló berendezésekhez. Az innovatív, felhasználóbarát termékek az ezen a területen összegyűjtött több évtizedes tapasztalatok eredményei. A Henkel tudja, mit akarnak a felhasználók – kedvező fajlagos költséget, megbízható ragasztási szilárdságot és új technológiák bevezetésének lehetőségét.

tovább…

Small engines
A one-stop shop for small engine manufacturers, Henkel offers innovative products and solutions in adhesives and sealants. Many of the world’s largest manufacturers of lawnmowers, snow blowers, weed-eaters and other lawn and garden equipment rely on Henkel’s technological innovation for the products they need, backed by experienced engineering support.

tovább…

Szivattyúk és kompresszorok
A Henkel kiváló termékeket biztosít a szivattyúk karbantartásához, felújításához és javításához. A Henkel hatékony és környezetbarát ragasztóival, bevonóanyagaival, kenőanyagaival, felületkezelő termékeivel minden alkalmazásra kínál megoldást, ezért nem szükséges másik vállalathoz fordulni.

tovább…

Szűrőgyártás
A szűrők sokféle környezetben üzemelnek. A Henkel ragasztó- és tömítőanyagok teljes választékát, valamint felület előkészítési megoldásokat kínál az igen sokféle alkalmazási feladathoz.

tovább…

Kapcsolatfelvétel ipari felhasználóink részére