Szerelvények, készülékek gyártása

A Henkel környezetbarát termékek széleskörű választékát alkotta meg, a termékek optimális tapadással rendelkeznek, ugyanakkor alkalmazásukkal a végtermék megbízható, attraktív megjelenésű lesz. A legnagyobb készülékgyártók az egész világon a Henkel termékeinek felhasználói közé tartoznak. A széleskörű jelenlétnek köszönhetően a Henkel felhasználói a termékeket helyben tudják beszerezni. A Henkel globális jelenlétét öt kontinensen több mint 30 gyártóüzem, valamint 80 országot lefedő több mint 1500 ragasztás- és tömítéstechnikai szakember jelenti. A Henkel termékei a gyorsan változó és fejlődő ipari termelés előterében állnak. A Henkel többet nyújt, mint prémium minőségű termékeket, melyek kiváló megjelenést biztosítanak; a vállalat mérnökei segítenek a formatervezésben, a költségek csökkentésében, a gyártási hatékonyság növelésében, levetővé téve innovatív termékek kifejlesztését és gyártását. A Henkel megoldásokat kínál az összes technológiai, valamint a termékfejlesztők által felvetett problémákra is.

Fűtő, szellőző és légkondicionáló berendezések (HVAC)
A Henkel számos kiváló terméket kínál a fűtő, szellőző és a légkondicionáló berendezésekhez. Az innovatív, felhasználóbarát termékek az ezen a területen összegyűjtött több évtizedes tapasztalatok eredményei. A Henkel tudja, mit akarnak a felhasználók – kedvező fajlagos költséget, megbízható ragasztási szilárdságot és új technológiák bevezetésének lehetőségét.

tovább…

Háztartási készülékek
A Henkel a legigényesebb felhasználási feladatokhoz is kiváló termékeinek széles választékát és az ehhez kapcsolódó felhasználói szolgáltatásokat kínálja a háztartási készülékgyártók számára. A Henkel széles termékválasztékából nagy tapasztalattal ajánlja az egyszerű megoldásokat a háztartási gépek gyártásához.

tovább…

Kapcsolatfelvétel ipari felhasználóink részére