Szerelvények, készülékek gyártása

A Henkel környezetbarát termékek széleskörű választékát alkotta meg, a termékek optimális tapadással rendelkeznek, ugyanakkor alkalmazásukkal a végtermék megbízható, attraktív megjelenésű lesz. A legnagyobb készülékgyártók az egész világon a Henkel termékeinek felhasználói közé tartoznak. A széleskörű jelenlétnek köszönhetően a Henkel felhasználói a termékeket helyben tudják beszerezni. A Henkel globális jelenlétét öt kontinensen több mint 30 gyártóüzem, valamint 80 országot lefedő több mint 1500 ragasztás- és tömítéstechnikai szakember jelenti. A Henkel termékei a gyorsan változó és fejlődő ipari termelés előterében állnak. A Henkel többet nyújt, mint prémium minőségű termékeket, melyek kiváló megjelenést biztosítanak; a vállalat mérnökei segítenek a formatervezésben, a költségek csökkentésében, a gyártási hatékonyság növelésében, levetővé téve innovatív termékek kifejlesztését és gyártását. A Henkel megoldásokat kínál az összes technológiai, valamint a termékfejlesztők által felvetett problémákra is.


Nézet Szerelvények, készülékek gyártása Termékek

Fűtő, szellőző és légkondicionáló berendezések (HVAC)
A Henkel számos kiváló terméket kínál a fűtő, szellőző és a légkondicionáló berendezésekhez. Az innovatív, felhasználóbarát termékek az ezen a területen összegyűjtött több évtizedes tapasztalatok eredményei. A Henkel tudja, mit akarnak a felhasználók – kedvező fajlagos költséget, megbízható ragasztási szilárdságot és új technológiák bevezetésének lehetőségét.

  tovább…

Háztartási készülékek
A Henkel a legigényesebb felhasználási feladatokhoz is kiváló termékeinek széles választékát és az ehhez kapcsolódó felhasználói szolgáltatásokat kínálja a háztartási készülékgyártók számára. A Henkel széles termékválasztékából nagy tapasztalattal ajánlja az egyszerű megoldásokat a háztartási gépek gyártásához.

  tovább…

Sportfelszerelések
Henkel makes the world exciting – With our extensive product portfolio we cover a multitude of applications in the Sporting Equipment industry. Henkel knows that sporting equipment must perform flawlessly under demanding conditions of use such as heat, cold, pressure and vibrations. In order to meet these challenges, Henkel offers a comprehensive range of high performance products and services.

  tovább…

Kapcsolatfelvétel ipari felhasználóink részére