Granocoat

A Henkel a Granocoat® termékek kifejlesztésével nagy lépést tett annak érdekében, hogy előzetesen bevont lemezeket szállítson az autóipar számára.
A Granocoat® egy szerves bevonat, mely tartós korrózióvédelmet biztosít az acéllemezeknek. Felhasználásra kész, előzetes védőbevonattal ellátott lemezeket biztosítva ezzel az autóipar számára.

Elsősorban a krómmentes bevonási eljárásokkal együtt alkalmazva, a Granocoat® bevonatot horganyzott lemezekre hengerléses bevonási eljárással viszik fel. A Granocoat® egy 2.5- 4.5 μm vastag funkcionális bevonati réteget képez a felületeken. Az ezzel a bevonattal ellátott lemezek korrózióvédelemmel rendelkeznek, ponthegeszthetőek, ragaszthatóak és vezetőképesek, mely lehetővé teszi a későbbi elektrolitikus bevonást.
Az ezzel az eljárással bevont lemezek az autóipari felhasználás során garantálják a nehezen hozzáférhető helyek, belső üregek, peremek maximális korrózió elleni védelmét.  A Granocoat® bevonattal ellátott lemezek az alapját képezik a jármű karosszériák meghosszabbított átrozsdásodás elleni garanciájának. A Henkel Granocoat® termékek alkalmazásának nemcsak számos műszaki előnye van, hanem jónéhány munkahelyi higiéniás és környezetvédelmi, valamint gazdasági előnye is van.


Kapcsolatfelvétel ipari felhasználóink részére