Elektronika és elektronikai berendezések

A Henkel az egyik vezető beszállítója a következő generációs elektronikai eszközök gyártása során felhasznált anyagoknak és csomagolóipari termékeknek. Az alkatrészek elő-szerelésétől a nyomtatott áramkörökön át egészen a végső összeszerelésig a Henkel világhírű Hysol®, Loctite® és Multicore® termékeket kínál az elektronikai felhasználók részére, melyek megbízható, kipróbált, kompatibilis megoldásokat nyújtanak a felhasználók versenyképességének megőrzéséhez.

Visit henkel.com/electronics

Nincs a világon még egy olyan gyorsan fejlődő iparág, mint az elektronikai cikkek gyártása. Az elektronikai termékek mindennapjaink elválaszthatatlan részét képezik, munkában és a kikapcsolódás során egyaránt. A sík képernyős televíziók, DVD-lejátszók, számítógépek, mobiltelefonok és sok más hordozható termék napjaink természetes részei. A legizgalmasabb dolog ezeknek az elektronikai eszközöknek az egyre növekvő miniatürizálása. A Henkel műszaki fejlesztői és rendszermérnökei kulcsfontosságú szerepet tulajdonítanak az ilyen irányú fejlesztéseknek. Még kisebb méretű chipek, félvezetők és nyomtatott áramkörök gyártását teszik lehetővé. Az elektronikai alkatrészek villámsebességű szerelése és a gyors ciklusidők a ragasztók adagolásával szemben is új követelményeket támasztottak. Igen kis mennyiséget igen nagy precizitással kell nagyon gyorsan kiadagolni. Másodpercek töredéke alatt kell megkötni a ragasztóknak, miközben állandó szilárdságot kell biztosítaniuk. A Henkel úttörő szerepet vállal ezeknek a termékeknek a fejlesztésében, mint például a teljes termékskála kifejlesztése az ólommentes nyomtatott áramkörök gyártásához, melyek környezetbarát szerelési technológiát jelentenek.


Nézet Elektronika és elektronikai berendezések Termékek

Electronics assembly
Smaller. Better. Faster. Cheaper. No four words more aptly describe the state of the semiconductor packaging market. Driven by consumers’ relentless push for smaller, yet more powerful and less costly products, Henkel’s semiconductor specialists are constantly pushing the envelope when it comes to device packaging.

  tovább…

Elektronikai berendezések
A Henkel kiváló ragasztó-, tömítő- és bevonóanyagokat, valamint felületkezelő termékeket kínál az elektronikai berendezésgyártók számára.

  tovább…

Elektronikai termékek
A felületkezelő készítmények piacán a Henkel megbízható, különféle minősítésekkel rendelkező termékeket kínál az epoxi és üveg felületekhez, szilikon félvezetőkhöz, az elektronikai és optikai berendezésekhez. A Henkel kiváló minőségű termékek széles választékát kínálja, melyek optimális tapadást biztosítanak.

  tovább…

Kapcsolatfelvétel ipari felhasználóink részére
Electronics Assembly eCatalog

Search for Electronics Assembly Products.