Épületek, építészet és bútorgyártás

Soha ennyi versenytárs gyártó és beszállító nem volt eddig a piacon, mint amennyi most a modern gyártási folyamatok beszállítói piacán megjelent. Mindazonáltal a központban nemcsak a ragasztók állnak. A lehetőségekhez képest legjobban szervezett termékekkel, folyamatokkal és szolgáltatásokkal lehetséges magasabb színvonalú, gazdaságosabb és hatékonyabb végtermékek előállítása. Az utat, ahogyan ezt a gyakorlatban végre kell hajtani, megmutatta a Henkel ragasztóival és termékrendszereivel.

Bútorok és bútor alkatrészek
Jól szervezett termeléssel, termék beszállítással és szolgáltatásokkal lehetséges hatékonyabb, gazdaságosabb termelés, jobb minőségű termékek előállítása. Azt, hogy hogyan lehet mindezeket a gyakorlatban megvalósítani, megmutatta a Henkel a faipari ragasztóival a fafeldolgozó és bútoriparban.

tovább…

Field installation
Henkel offers a broad variety of innovative solutions for field installation. The extensive product offering comprises adhesives, sealants and surface technology for the manufacturing of renewable energy sources like photovoltaic, flooring, roofing and insulation.

tovább…

Manufactured housing
Henkel’s innovative, custom-formulated adhesives play a significant part in almost every aspect of manufactured housing construction.

tovább…

Építőipari elemek, panelek gyártása
Piacvezetőként a Henkel a legátfogóbb és legkiválóbb panel- ragasztó, tömítő, hangszigetelő és rezgéselnyelő termékeket, valamint felületkezelő technológiákat kínál az építőipari elemeket, paneleket, homlokzati burkolatokat gyártók részére.

tovább…

Kapcsolatfelvétel ipari felhasználóink részére