Fémfeldolgozás és gépgyártás

A hengerműtől a forgácsoló üzemig - mindenhol az első osztályú felületminőség és a problémamentes működés a biztosítása a legfontosabb feladat, melyekhez a Henkel innovatív termékeket és megoldásokat kínál. Számtalan példa áll rendelkezésre ennek illusztrálására. A világ összes hengerelt acél és alumínium termékének több mint feléhez Henkel olajat használnak a gyártás során. Ultravékony szerves bevonóanyagot visznek fel a hengermű acélhengereinek palástjára, mely az autókarosszériák gyártásához alkalmazott lemezeknek hosszú idejű korrózióvédelmet biztosít. A kiváló minőségű, fémmegmunkálásnál alkalmazható folyadékok új szabványt teremtettek az acél és alumínium megmunkálása során. A nanotechnológián alapuló eljárás felváltja a hagyományos foszfátozási eljárást a fémfelületek festés előtti előkészítése során. A termékkínálat vágóolajoktól a fémek hidegalakításához szükséges olajokon át a fémtisztítókig és a felületátalakító bevonatokig terjed.  Ezekben az alkalmazásokban az a közös, hogy csak a felhasználási utasítások maradéktalan betartásával érhető el a termelési folyamat legnagyobb biztonsága.


Nézet Fémfeldolgozás és gépgyártás Termékek

Gépgyártás
A Henkel több mint ötven éve hathatós partnere a gépgyártóknak. A Henkel termékei minőségi, ökológiai és gazdaságossági szempontokból megfelelnek a felhasználók magas szintű elvárásainak. A Henkel termékei a jövő minőségét képviselik.

  tovább…

Metal processing
A global leader, Henkel provides superior products for a wide variety of applications in metal processing. The company’s portfolio of advanced next-generation solutions is backed by decades of experience and innovation.

  tovább…

Kapcsolatfelvétel ipari felhasználóink részére