Szivattyúk és kompresszorok

Globális piacvezetőként a Henkel kiváló termékeket biztosít a szivattyúk karbantartásához, felújításához és javításához. A Henkel hatékony és környezetbarát ragasztóival, bevonóanyagaival, kenőanyagaival, felületkezelő termékeivel minden alkalmazásra kínál megoldást, ezért nem szükséges másik vállalathoz fordulni.

Felhasználások
A legmagasabb színvonal
A Henkel elsődleges célja partnerei hatékonyságának, eredményességének biztosítása, növelése. A Henkel mérnökei tapasztalataik felhasználásával olyan termékeket alkotnak, melyek biztosítják a berendezések folyamatos, megbízható működését a gyártási folyamatok és sok más igényes végfelhasználói alkalmazás során.

Felületkezelés
A vállalat ragasztó- és tömítőanyagainak maximális teljesítményének biztosításához a Henkel a felületkezelő termékek teljes választékát kínálja. A gyorsítók megnövelik a kikeményedési sebességet és javítják a réskitöltő képességet a pillanatragasztók esetében, az aktivátorok hatóanyaga szükséges a szerkezeti ragasztók kikeményítéséhez, a primerek biztosítják a kikeményedést inaktív felületeken és növelik a kikeményedés sebességét gépészeti ragasztók esetében

Felületelőkészítés
A Henkel kiváló cink-foszfát és vas-foszfát termékeket kínál a szervetlen anyagok felületének festés, ragasztás előtti kémiai bevonására. Ez az eljárás növeli a festékek tapadását, lecsökkenti a festék és a fém közötti reakciót, növeli a korrózióállóságot és az általános tartósságot.

Felülettömítés
A Henkel anaerob felülettömítő termékei kiváltják, vagy fokozzák a hagyományos, vágott tömítések hatását. A vállalat felülettömítő rendszerei növelik mind a megbízhatóságot, mind a szerkezeti egységet, miközben lecsökkentik az anyag és gyártási költségeket.

Rögzítés
A vállalat rögzítő termékeinek alkalmazása megbízható és gazdaságos alternatívája a hengeres, nem menetes alkatrészek rögzítésének a hagyományos, mechanikai eljárásokkal szemben.

Csavarrögzítők
A csavarrögzítők alkalmazása egyaránt biztosítja a menetes kötések lazulás és korrózió elleni hatékony védelmét. A Henkel csavarrögzítő termékei különféle viszkozitásúak és különböző rögzítési szilárdságot biztosítanak, megfelelve a méret és szilárdsági követelményeknek, egy alacsony költségű alternatívát kínálva a mechanikus csavarrögzítési eljárásoknak.

Menettömítő termékek
A Henkel könnyen adagolható menettömítő termékei biztonságosan tömítik a fémcsöveket és szerelvényeiket. A szivattyú szerelvények tömítését speciális termékek könnyítik meg.

Koptató hatásnak ellenálló bevonatok
A szivattyúk hatásfoka növelhető a Henkel Loctite® koptató hatásnak ellenálló, vegyszerálló, kerámiatartalmú bevonatainak alkalmazásával. A Henkel termékeinek segítségével felújítható a sérült, kopott szivattyú, és meghosszabbítható a szivattyú szállított közeggel érintkező alkatrészeinek élettartama, még a legkeményebb üzemi körülmények között is.

Kenés
A szivattyúk hosszú idejű megbízható működésének biztosítására a Henkel olajokat, zsírokat, szárazfilm kenőanyagokat és berágódásgátló termékeket kínál.

Ragasztás
A ragasztóanyagok piacvezető gyártójaként a Henkel a felhasználói részére a kiváló ipari ragasztók legszélesebb körű választékát biztosítja, mely akrilátokat, cianoakrilátokat és epoxikat foglal magában.

Kiöntés híg habarccsal
A Henkel önterülő kiöntő termékeinek használatával biztosítható az optimális szivattyúalap létrehozása. A vállalat Loctite® Fixmaster termékei ellenállnak a nagy nyomatékoknak, kiváló vegyszer- és vibrációállósággal rendelkeznek.

Előnyök
Kiváló szolgáltatások és termékek
A Henkel termékek felhasználó tudják, hogy megbízhatnak a kiváló minőségű termékekben, a legutolsó technológiai újításokban, a leghatékonyabb és leggazdaságosabb termelési folyamatban.
A Henkel anaerob felülettömítő termékeinek használata lecsökkenti a gyártási- és az anyagköltséget, megszüntetve a hagyományos vágott tömítések élőmunkaerő igényes kézi szerelését. Egy szivattyú javítókészlete csak egy kis tubus Loctite® tömítőanyagot tartalmaz; egy javítókészlet alkalmazható az összes szivattyúhoz.

A vállalat rögzítő termékeinek használata megszünteti a tengelyek deformálódását és a feszültségi repedéseket, melyeket a sajtoló és zsugorillesztések okoznak. A rögzítés szilárdsága növekszik, miközben a megmunkálási költség alacsonyabb lesz.

A Henkel csavarrögzítő termékeinek használatával a szivattyú szerelvényei megvédhetők a korrózióval szemben, ugyanakkor a raktározási költségek csökkenthetőek, mert egy rögzítő sokféle méretű csavarkötéshez alkalmazható.

A Henkel menettömítő termékei nem zsugorodnak és nem foszlanak, valamint a tömítő hatás biztosításához nem igényelnek nagy meghúzási nyomatékot.

A vállalat teljes választékát kínálja még a szivattyúszereléshez szükséges ragasztóknak és az önterülő kiöntő termékeknek, melyek vegyszer- és vibrációállóak, éppen úgy, mint a kenőanyagoknak és a szivattyúk hatásfokának növelésére alkalmas kopásálló bevonatoknak.

Márkáink


Alodine

Az Alodine® a Henkel Ragasztás Technológiák nemzetközi márkaneve, amely felület átalakító, elektrolitikusan felvihető és funkcionális bevonóanyagokat takar.

tovább…

BONDERITE A Henkel Bonderite termékek az ipari gyártási folyamatok során kiváló, a teljes gyártási folyamatra kiterjedő felülettechnológiai megoldásokat biztosítanak, versenyképes előnyöket kínálva ezzel ebben a piaci szegmensben. tovább…

Bonderlube

A Henkel Bonderlube termékeinek több mint 50 éves sikere tette a  világpiac vezetőjévé ezeket a nagy teljesítményű kenőanyagokat.

tovább…


Hysol

A Hysol termékcsalád az elektronikai és a félvezető termékek gyártásához szükséges összes anyagot tartalmazza.

tovább…

LOCTITE A Henkel LOCTITE márkájú kiváló minőségű termékei megbízható műszaki megoldást biztosítanak a ragasztási, tömítési és felület bevonási feladatokra. tovább…

Kapcsolatfelvétel ipari felhasználóink részére