Gépjárműgyártás

A járműipari beszállító vállalatok között a Henkel piacvezető a ragasztó-, tömítő- és felületkezelő anyagok területén. A világ több mint 100 országában a Henkel termékeit az autóipar minden szegmensében alkalmazzák, járművek alvázainak, karosszériáinak, elektromos berendezéseinek, erőátviteli rendszerének gyártása, valamint az autóápolás, karbantartás, javítás során is. Ez az egyedülálló, átfogó termékkínálat teszi lehetővé, hogy az autóipar vegyipari termékeket beszállító vállalatai között a Henkel termékeit több mint 75 éve előnyben részesítik a felhasználók.

Biztonság, felelősség a környezetvédelemért, kényelem, súlycsökkentés, költségcsökkentés és értéktartás – napjaink változó világában leggyakrabban ezekkel a problémákkal szembesülnek az autógyártók. A Henkel olyan megoldásokat kínál a felhasználók jelenlegi és jövőbeni igényeinek kielégítésére, melyek költségcsökkenést eredményeznek és a végtermékeknek tökéletesebb megjelenést biztosítanak. A környezetbarát korrózióvédő bevonóanyagoktól az energia-megtakarítást biztosító műanyagtisztítókig, az ütközési energia elnyelő szerkezeti ragasztóktól a motortömítő anyagokig, melyek csökkentik az illékony szerves anyagok (VOC) kibocsátását, a Henkel segít felhasználóinak versenyképességük megtartásában.

Visit our automotive website for detailed information...

Automotive electronics
There are hundreds of different ways in which Loctite adhesives and sealants can enhance the quality and efficiency of motors and generators, particularly in the three major motor sub-components: the rotor, stator and housing, Henkel products provide reliable performance.

tovább…

Járműjavítás és karbantartás
A Henkel Loctite® és Teroson márkanévvel a mechanikai szerelvények megbízhatóságának növeléséhez átfogó termékkínálatot biztosít. Az autószerelők megbíznak a termékek állandó minőségében, azonnali felhasználhatóságában, melyek fejlesztésénél figyelembe vették az autójavítással foglalkozó szakemberek speciális igényeit is.

tovább…

Kapcsolatfelvétel ipari felhasználóink részére