Frekote®

Frekote – varázslatos formaleválasztás
A Loctite® Frekote® formaleválasztókat világszerte előszeretettel alkalmazzák a gyártók a különféle műanyag és gumi termékek gyártása során. Miután a termék felvitelre kerül a forma felületén, ott összefüggő vékony filmet képez, mely kémiai kötéssel tapad a felülethez, termikusan stabil, többszörös, szennyeződésmentes leválasztást biztosít, ugyanakkor lecsökkenti a termelési költségeket.

Ismerkedjen meg az egyszerű formaleválasztással
Legyenek bármilyen minőségi követelmények a formaleválasztással szemben, a gyors kikeményedéstől a magas hőállóságig, a Frekote termékcsaládban megtalálja a követelményeknek megfelelő formaleválasztót.

Frekote termékek elvégzik a feladatukat
A Loctite® Frekote® termékcsalád a formaleválasztók széles vá-lasztékát kínálja  az összes kompozit, gumi és poliuretán anyag leválasztásához.
 
A Loctite Frekote formaleválasztó bevonatokat úgy fejlesztették ki, hogy a maximális számú leválasztást biztosítsák a legkülönbözőbb anyagok felületén, mint például:

  • Erősített epoxik
  • Poliészter gyanták
  • Vinil-észter gyanták
  • Rotációs öntésű hőre lágyuló műanyagok
  • Természetes kaucsuk
  • Szintetikus kaucsuk
  • Szilikonok
  • Uretánok
  • Hőre keményedő műanyagok

Miért válasszam a Frekote termékeket?
A Frekote termékek megbízható formaleválasztást biztosítanak, könnyen felvihetők a felületre, kiváló felületet hoznak létre, és egy felvitellel maximális számú leválasztást tesznek lehetővé.  Az eredmény? A gyártók számára a nagyobb termelékenység és jövedelmezőség a csökkentett felviteli időnek és az alacsonyabb selejtszámában mérhető.

Ne vásároljon kommersz formaleválasztó terméket, reményked-ve abban, hogy majd működni fog: a Frekote formaleválasztó termékeket speciálisan a gumiipar egyedi igényeinek figyelembe vételével fejlesztették ki. A Frekote termékek kiváló hőmérséklet stabilitása egy felvitellel a legnagyobb számú leválasztást teszi lehetővé. Az alacsonyabb selejtszázalék kevesebb állásidőt, jobb termékminőséget és nagyobb profitot eredményez.

Környezetvédelmi és biztonsági szempontok?
Találnak Frekote formaleválasztó termékeket olyan felhasználók, akik környezet tudatossá szeretnének válni a gyártás során, vannak akik már környezet tudatosan termelnek.

Termékek a formaleválasztók szakértőitől
A formaleválasztókkal kapcsolatos 40 éves kutatási és fejlesztési munka eredményeként a Frekote termékek minőségükkel, tulaj-donságaikkal és értékükkel általános ipari szabványt képvisel-nek.

A világ legnagyobb gyártó vállalatainál elsőként alkalmazva a formaleválasztó termékeket, a Henkel Technológiáknál tudják, miért az egyik legösszetettebb anyagok a formaleválasztók, és miért igényel igen nagy figyelmet az alkalmazásuk.

Ismerje meg alaposabban formaleválasztó termékeinket, melyek egyszerűbbé teszik a gyártást!


Kapcsolatfelvétel ipari felhasználóink részére