Egészségvédelem

A Henkel Loctite® pillanatragasztókat, szerkezeti és fény hatására kötő-, valamint rugalmas rögzítést biztosító ragasztó- és tömítőanyagokat kínál az orvosi műszergyártók részére. Igényeljen az alkalmazás biokompatibilis és sterilizálható termék felhasználást, vagy sok más feltételnek kelljen megfelelni az alkalmazás során, a Henkel a felhasználási igényeknek megfelelő Loctite® terméket biztosít.

 


Nézet Egészségvédelem Termékek

Egyszerhasználatos orvosi eszközök
Az egyszerhasználatos orvosi eszközök gyártásának jóváhagyása a sok új anyag, a használat utánra vonatkozó még több szigorú követelmény és a még kisebb, de nagyobb hatékonyságot biztosító kivitel miatt ma sokkal nagyobb feladat, mint valaha.

  tovább…

Non-woven hygiene & medical
Henkel is the leading manufacturer of adhesives, sealants and surface treatments worldwide. Henkel‘s teams of specialists in the fields fiber technology, dermatology, biophysics/sensorics and toxicology are tied into every step of development and production.

  tovább…

Tartós orvosi berendezések, műszerek
A Henkel az orvosi műszergyártáshoz készülő ragasztók tervezésénél figyelembe vette az orvosi berendezésgyártók szigorú felhasználási követelményeit.

  tovább…

Kapcsolatfelvétel ipari felhasználóink részére