Jövőképünk & Értékeink

Jövőképünk:
Márkáival és technológiáival világszerte élenjáró vállalat

Értékeink:

 • Vevőinket helyezzük tevékenységünk középpontjába.
  Elébe megyünk és megfelelünk vásárlóink és fogyasztóink elvárásainak: kiváló értékkel, minőséggel valamint innovatív márkákkal és technológiákkal.
 • Értékeljük, követelmények elé állítjuk és jutalmazzuk munkatársainkat.
  Tisztelettel és megbecsüléssel vagyunk egymás iránt, fejlesztjük képességeinket. Mindenkitől személyes felelősségvállalást és magas teljesítményt várunk el. Egymásra számítunk, hogy vállalatunk sikeres legyen.
 • Kiváló és fenntartható pénzügyi teljesítményre törekszünk.
  Teljesítmény-orientált vállalat vagyunk. Elköteleztük magunkat az üzleti teljesítményünk növekedése mellett, ezzel biztosítjuk részvényeseink számára a versenyképes hozamot.
 • Elköteleztük magunkat amellett, hogy vezető szerepet töltsünk be a fenntarthatóság területén.
  Olyan termékeket, technológiákat és folyamatokat kínálunk, melyek a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek. Elkötelezettek vagyunk munkatársaink biztonsága és egészsége, a környezetvédelem, valamint működési területünkön az emberek életminősége iránt.
 • Jövőnket egy sikeres családi vállalat alapjaira építjük.
  Értékeljük célunk és jövőképünk folytonosságát. Ennek alapja a régóta tartó vállalati sikertörténet, valamint az, hogy értékeink szerint dolgozunk. Ebben segít hosszú távú jövőképünk, mely a tisztességes vállalkozói szellemen és egy stabil pénzügyi alapon nyugszik.

Jövőkép és Értékek