Saját gyűjtemény

2017.03.22.  Budapest

Megújul a Pritt ragasztó- és hibajavító roller

Most még jobb és még divatosabb: a Pritt népszerű rollerei

A Henkel Pritt márkanevű termékei a kényelmes és megbízható ragasztás és javítás szinonimái. Osztálytermekben, irodákban vagy otthon, a kézhezálló rollerek mindenkor megbízható segítőtársnak bizonyulnak és gyors, tiszta eredmény érhető el velük. Ezt a Pritt termékcsaládot újította meg a Henkel, a könnyű használhatóságra, pontos alkalmazhatóságra és modern megjelenésre helyezve a hangsúlyt. A termékek háza 50%-ban újrahasznosított műanyagból készült és 100%-ban újrahasznosítható – tökéletes választás a környezettudatos vásarlóknak.

Tiszta, pontos, ergonomikus, könnyen kezelhető és használat után azonnal átírható: A Pritt hibajavító rollerek tökéletes fedést nyújtanak, és a prémium minőségű szalagnak köszönhetően maszatolás és karistolás nélkül, zökkenőmentes az alkalmazásuk.
A Henkel ezúttal a klasszikus hibajavító rollerei megújult változatát mutatja be. Az újszerű, innovatív heggyel a javítás bármilyen szögből végezhető, mert a fej rugalmas és alkalmazkodik a felhasználó mozdulataihoz.

A hibajavító roller termékválaszték

A hibajavító rollerek széles termékválasztékban állnak rendelkezésre: A kínálatban szerepelnek mini hibajavítók, melyek a diákok számára meghatározóak, évről évre új, divatos formában jelennek meg és méretük éppen megfelel a tolltartók méretéhez. A megújult szortimentben megtalálhatók még az ezüst színű rollerek, illetve a környezetbarát (100%-ban újrahasznosított műanyagból készült) Eco-Flex Roller termékek. A hibajavító roller újratölthető változatban is kapható, ami nemcsak a hulladék mennyiségét csökkenti, de a felhasználó számára is pénzt takarít meg.

A ragasztó rollerek termékcsaládja megújult: a Pritt ragasztó roller száradási idő nélküli ragasztást ígér. Az innovatív új szalagon található ragasztó réteg méhsejt szerkezetű, ezért felvitele egyszerűbb, alkalmazás közben a ragasztó a szalagról könnyen, húzódás nélkül válik le. 

Ragasztó okos adagolóban

Nincsenek ragacsos ujjak és elkenődés: a ragasztó rollerek egyenletesen hordják fel a ragasztó rétegeket, ezért ideális eszközök kézműves munkához vagy irodai felhasználásra.
Az oldószermentes ragasztó egyenletes felületre ragaszt papírt, kartont, fényképet, műanyagot és üveget. A termék újra tölthető változatban kapható.
A ragasztó roller kétféle változatban kerül a boltok polcaira: a piros hegyű roller állandó, a sárga hegyű roller pedig újra szétválasztható ragasztást kínál.

Ezen Pritt termékek továbbfejlesztésével sikerült a roller termékeket könnyebben használhatóvá tenni, ezzel felnőttek és gyerekek számára is biztosítva a kiváló hibajavítást és ragasztást.

Pritt hibajavító rollerekkel a hibajavítás most még kényelmesebb, köszönhetően a flexibilis hegynek alkalmazkodnak a javítandó felülethez, így teljesen egyenletes és precíz a hibajavító réteg felvitele.

Az új Pritt ragasztó rollerek a ragasztószalagok új generációját hozzák el. Köszönhetően a méhsejt szerkezetnek kiválóan ragasztanak, és pontosan, tisztán felvihetőek.