Speciális mosószerek

Perwoll

PerwollA Perwoll épp annyira szereti a divatot, mint Ön! Ezért is segítünk abban, hogy kedvenc darabjai az őket megillető törődést kapják. A Perwoll különleges mosószereivel garantált a megfelelő törődés ruhái számára! Segít megőrizni a kedvenc kardigánja formáját és puhaságát, blúza ragyogását és bársonyosságát, fényes, fekete és fehér ruhadarabjai színintenzítását. Innovatív Színmegújító hatásának és Brilliance formulájának segítségével, segít megelőzni a színek kifakulását és eltávolítja a szürkének tűnő szövetszálakat. Így ruhái visszanyerik csillogásukat és színük tovább marad olyan intenzív, akár az új.


Termékcsaládok

Perwoll ReNew Color

 

Perwoll ReNew Color – divatos, ragyogó színek, akár az új.
A Perwol ReNew Color különleges törődést biztosít színes ruhái számára. Segít megvédeni a ruhát a fakulástól, és eltávolítja a szürkének tűnő textilszálacskákat, amelyektől a ruha viseltesnek hat. Így kedvenc darabjai újra olyan ragyogóvá válhatnak, mintha csak újak lennének – és a színük is tovább maradhat olyan intenzív, akár az új.

Perwoll ReNew Black

 

Perwoll ReNew Black – ragyogó sötét színek, akár az új.
Legyen szó akár a kis fekete koktélruhájáról vagy a kedvenc kardigánjáról, a Perwoll ReNew Black különleges kezelést biztosít a sötét textilek számára is. Feketeség-megújító hatásának köszönhetően a kiszürkült textíliák mosás után visszanyerhetik fekete színüket és ragyogó fényüket.

Perwoll ReNew White

 

Perwoll ReNew White – ragyogó fehér színek, akár az új.
A Perwoll ReNew White-tal még az elszürkült fehér is visszanyerheti ragyogását! A mosószer különleges formulája optikai fehérítőt tartalmaz, amely megújítja a fehér színeket, segít megóvni őket a szürküléstől, és tovább megőrzi ragyogásukat. Mostantól a fehér selyemblúza, a fehér nadrágja vagy a fehér nyári ruhája mosás után is divatosan fehérnek fog tűnni!

Perwoll Wool & Silk

 

Perwoll Wool & Silk – gyapjúhoz, selyemhez, vagy keverékeikhez – rugalmas és puha, akár az új.
Perwoll Wool & Silk Formamegújító hatással – ajánljuk bármilyen színű gyapjúhoz, selyemhez vagy kényes anyaghoz. Erősíti az anyag szálait, és segít helyreállítani a kinyúlt textil rugalmasságát minden mosással.

Perwoll Sprot&Active

 

Perwoll Sport & Active – Frissesség sportruháknak, akár az új.
A Perwoll Sport & Active FRISSESSÉG-MEGÚJÍTÓ hatásának köszönhetően mozgás közben is friss maradhatsz. Ráadásul speciális formulájával gondoskodik a rostokról és segít megóvni a textil membrános funkcióit, mint a légáteresztő képesség, nedvesség-elvezető funkció, időjárásállóság, vagy a gyors száradás.