Speciális mosószerek

Perwoll

Perwoll

A Perwoll épp annyira szereti a divatot, mint Te! Ezért is segítünk abban, hogy kedvenc darabjaid az őket megillető törődést kapják. A Perwoll különleges mosószereivel garantált a megfelelő törődés ruháid számára! Segít megőrizni a kedvenc kardigánod formáját és puhaságát, blúzod ragyogását és bársonyosságát, fényes, fekete és fehér ruhadarabjaid színintenzítását. Innovatív Színmegújító+ hatásának és ReNew+ formulájának segítségével, segít megelőzni a színek kifakulását és kisimítja a sérült szövetszálakat. Így ruhái visszanyerik csillogásukat és színük tovább marad olyan intenzív, akár az új.


Termékcsaládok

Perwoll ReNew Color

 

Perwoll ReNew+ Color – divatos, ragyogó színek, akár az új.
A Perwoll ReNew+ Color különleges törődést biztosít színes ruhái számára. Segít megvédeni a ruhát a fakulástól, és eltávolítja a szürkének tűnő textilszálakat, amelyektől a ruha viseltesnek hat. Így kedvenc darabjaid újra olyan ragyogóvá válhatnak, mintha csak újak lennének – és a színük is tovább maradhat olyan intenzív, akár az új.

 

Perwoll ReNew Black

 

Perwoll ReNew+ Black – ragyogó sötét színek, akár az új.
Legyen szó akár a kis fekete koktélruhádról vagy a kedvenc kardigánodról, a Perwoll ReNew+ Black különleges kezelést biztosít a sötét textilek számára is. Feketeség-megújító formulájának köszönhetően a kiszürkült textíliák mosás után visszanyerhetik fekete színüket és ragyogó fényüket.

Perwoll ReNew White

 

Perwoll ReNew+ White – ragyogó fehér színek, akár az új.
A Perwoll ReNew+ White-tal még az elszürkült fehér is visszanyerheti ragyogását! A mosószer különleges formulája optikai fehérítőt tartalmaz, amely megújítja a fehér színeket, segít megóvni őket a szürküléstől, és tovább megőrzi ragyogásukat. Mostantól a fehér selyemblúzod, a fehér nadrágod vagy a fehér nyári ruhád mosás után is divatosan fehérnek fog tűnni!

Perwoll Wool&Silk

 

Perwoll Wool & Silk – gyapjúhoz, selyemhez, vagy keverékeikhez – rugalmas és puha, akár az új.
Perwoll Wool & Silk formamegújító hatással – bármilyen színű gyapjúhoz, selyemhez vagy kényes anyaghoz. Erősíti az anyag szálait, és segít helyreállítani a kinyúlt textil rugalmasságát minden mosással.

Perwoll Sprot&Active

 

Perwoll Sport & Active – Frissesség sportruháknak, akár az új.
A Perwoll Sport & Active frissesség-megújító formulájának köszönhetően mozgás közben is friss maradhatsz. Ráadásul speciális formulájával gondoskodik a rostokról és segít megóvni a textil membrános funkcióit, mint a légáteresztő képesség, nedvesség-elvezető funkció, időjárásállóság, vagy a gyors száradás.