Több mint munkahely


Itt az idő – új, izgalmas feladatok várnak Önre. Az egyetemen, főiskolán élvezte az életet és sokat tanult. Már bizonyított a vizsgákon, külföldi tanulmányok során vagy szakmai gyakorlaton. Most viszont többet akar, és szeretné megtenni a következő lépést.

Nyitott az új feladatokra? Szeretné a gyakorlatban is hasznosítani megszerzett tudását, és ezt minden nap meg akarja mutatni? Szereti a változatosságot és a dinamizmust? Mindezeket akarja a munka világában is? Minden, amihez hozzányúl, az sikerül – szenvedéllyel és elkötelezettséggel? Mindig a legjobb teljesítményt nyújtja, és mindig elsőként ér célba?

Most eljött az ideje, hogy fontos döntést hozzon, mert most az elvárásainak megfelelő környezetet kell találnia, ahol karrier elképzeléseit megvalósíthatja.

Vonzó márkák és technológiák. Kitűnő perspektívák
Üdvözöljük egy olyan környezetben, ahol a csúcsteljesítmény örömet okoz. Egy hely, ahol olyan nemzetközi csapat tagjaként fog dolgozni, amely osztja az Ön elképzeléseit és ambícióit. Üdvözöljük a Henkel globális vezető márkáinak és úttörő technológiáinak kivételes világában. Cégünk változatossága lehetővé teszi, hogy hihetetlenül széles, globális skálán kínálhassuk karrier lehetőségeinket.