Interjú Júliával

Mi tetszik leginkább a Henkelnél való gyakornokságban?
A Henkelnél dolgozni egyszerre jelent egy tőzsdén jegyzett globális vállalatnál, valamint egy családi vállalkozásnál való munkavégzést. A Henkel kultúráját nagyszerű csapatszellem és együttműködés jellemzi. A vállalat „onboarding” folyamata és „buddy” programja miatt a barátságos fogadtatás mellett azonnal a csapat értékes tagjának éreztem magam.

El tudod képzelni a jövődet a Henkelnél? Miért?
Igen, egyértelműen úgy gondolom, hogy a jövőben is szívesen dolgoznék a Henkelnél. Mivel a Henkel globális szinten működik, a kihívásokkal teli projektek során nagyszerű lehetőséget kínál egy nemzetközi karrier és nemzetközi csapatokban történő napi szintű együttműködésre.
Ezenkívül inspirálónak találom, hogy a Henkelnél sok nő van vezető pozícióban.
 

Mi teszi egyedivé a Henkelnél való munkavégzést?
A Henkelnek egyedülálló globális csapata és kultúrája van. Német, brazil, kínai és kolumbiai munkatársakkal dolgozom együtt. Ez új perspektívákat, jobb üzleti megoldásokat és ötleteket hoz létre. A nyitott vállalati kultúra alapján a Henkel erőteljesen ösztönzi a kapcsolatok kiépítését a vállalaton belül, amely lehetővé teszi számomra, hogy naponta találkozhatok különböző üzletágak vezetőivel.