Interjú Milánnal

Mi tetszik leginkább a Henkelnél való gyakornokságban?
Különösen tetszett, hogy a kezdetektől fogva lehetőségem adódott felelősséget vállalni a különféle projektek koordinálásáért. Ezenkívül nagyon élveztem, hogy egy hosszú távú folyamatjavító projekten dolgozhattam egy külföldi kollégával.

Mi a legfontosabb számodra, amit a Henkelnél töltött gyakornokság alatt tanultál?
A Henkelnél mindenki szívesen ad útmutatást az üzleti területéhez kapcsolódó különféle témákban. Ezért megtanultam proaktívan megközelíteni a kollégákat és kérdéseket feltenni, amelyekről többet szeretnék megtudni, vagy ahol további iránymutatásra van szükségem.

El tudod képzelni a jövődet a Henkelnél? Miért?
A Henkel kiváló munkakörnyezete, az új emberek megismerése, és a sok érdekes területbe való bepillantás lehetősége felülmúlták az elvárásaimat. Ezért mindenképpen gondolkodom a karrierem Henkelnél történő továbbépítésén.

Mi tetszik leginkább a Henkel munkakörnyezetében?
A legtöbb szórakozást a rendszeresen megrendezett különféle Henkel sporttevékenységek nyújtották. Ezenkívül nagyon hasznos tapasztalat volt az is, hogy csatlakozhattam az éves Henkel Team Trip programhoz.

Mi teszi egyedivé a Henkelnél való munkavégzést?
Egyértelműen a nyitott és multinacionális vállalati kultúra. Lenyűgözött az a tisztelet és felelősség, amelyet különböző osztályokon dolgozó kollégáimtól kaptam.

Hogyan jellemeznéd a Henkelt 3 szóban?
Innovatív. Változatos. Fenntartható.