Miért válaszd a Henkelt?

Mi különbözteti meg a Henkelt más munkáltatóktól? Mit várunk el munkatársainktól és partnereinktől? Milyen juttatásokat és szakképzési lehetőségeket kínál a Henkel munkatársainak? Hogyan támogatjuk szakmai és személyes fejlődését? Itt örömmel válaszolunk kérdéseire.

Bárhol is dolgozzanak a világon, a Henkel munkatársait összeköti egy érzés: Egy csapat vagyunk! Sikerünk egyik titka, hogy globális csapatként, szenvedéllyel és örömmel alakítjuk a piacot. Ha Önben is megvan ez az ambíció, és készen áll új kihívásokra, akkor köztünk a helye.

Mire számíthat a Henkel-csapat tagjaként?

A legjobbak kívánunk lenni mindabban, amit teszünk. Vállalati kultúránkat a vállalkozói szellem és a folyamatos változásra való nyitottság jellemzi. Az innováció valódi értéket hoz létre vásárlóink számára. A fenntarthatóság iránti elkötelezettség mindig is meghatározó szerepet játszott sikereinkben. A munkahelyi változatosság, amely munkatársaink preferenciáiban, tudásában és szakmai ismeretében is megnyilvánul számottevő értéket és versenyelőnyt is jelent. Ez indít minket arra, hogy támogassuk munkatársaink személyes fejlődését.

Sikerült felkeltenünk érdeklődését? Ez az, amire vágyik? Akkor Ön ugyanúgy gondolkodik, ahogyan mi!

  • Innovációival, márkáival és technológiáival élenjáró vállalat
  • Innováció
  • Sokszínűség
  • Fenntarthatóság
  • A szakmai és a magánélet összehangolása

Sokan gondolják, hogy a részvétel a fontos. Ám mi a Henkelnél a győzelemért dolgozunk. A kivételes motiváció, ambíció és szenvedély az, ami a Henkel mintegy körülbelül 53.000 dolgozóját összekapcsolja, bárhol is dolgozzanak a világon. Ez a vállalat minden szintjén, minden üzletágnál, minden feladat megoldásánál érződik.

Fedezze fel üzletágaink márkatermékeit!

Sokan úgy tartják, hogy az embernek a munkáját a hobbijának kellene tekintenie. Mi a Henkelnél szeretjük a munkánkat, ösztönözzük egymást, hogy folyamatosan fejlődjünk és keressük az új feladatokat. Akármilyen feladattal is állunk szemben, mindent megteszünk, hogy legjobb tudásunk szerint járjunk el.

Sokan vallják, hogy a változatosság gyönyörködtet. Mi a Henkelnél minden nap szembesülünk a változásokkal, együtt élünk velük, gyorsan alkalmazkodunk hozzájuk. Minden feladat más és más. A vállalkozó szellem, a kalandvágy és a kreativitás által vezérelve új utakat fedezünk fel. Így nyitunk folyamatosan teret az innovációhoz.

Mindhárom üzletágunk – a Adhesive Technologies, Beauty Care és Laundry & Home Care közös vonása:

Pritt vagy LoctiteSilan vagy Syoss, Fa vagy Schwarzkopf, Persil– termékeink és technológiáink szerte a világban milliók bizalmát és megbecsülését vívták ki, akik mindennapi életük részeként tekintenek ezekre. E teljesítmény mögött ott áll minden egyes munkatársunk tehetsége, tapasztalata, szenvedélye és sikerorientáltsága.

Mi nem várunk válaszra, mi magunk törünk utat, vállalkozó szellemünkkel és kezdeményező hozzáállásunkkal. Mi magunk fejlesztjük piacainkat és alakítjuk a jövőt, a kölcsönös megbecsülés, megbízhatóság és tisztesség jegyében működő, összetartó csapatként.

Tudjon meg többet a Henkelről!

Az innováció üzleti sikereink kulcsa: a Henkel találta fel az „önműködő” (önmagában is ható) mosóport, a golyós dezodort, a ragasztóstiftet. Találékonyságunkat, bátorságunkat és kíváncsiságunkat latba vetve nap mint nap egyetlen egyszerű, de nagyszabású jövőkép megvalósítására törekszünk: hogy a Henkel márkáival és technológiáival világszerte élenjáró vállalattá váljon.

A siker kulcsa

Az innovációra való képesség stratégiai fontosságú a Henkel számára, mert ez üzleti sikerünk alapja. Az elmúlt három évben bevételünk mintegy egy harmada származott új termékeinkből és technológiáinkból. Ezáltal tanúi lehetünk annak, ahogyan a vállalat jövője alakul, és értéket teremthetünk ipari, üzleti ügyfeleink, végfelhasználóink és munkatársaink számára.

A vezető márkáink, például a Loctite (ipari és kiskereskedelmi felhasználás) és a Schwarzkopf (fogyasztási cikk) vagy a Persil, körébe tartozó valamennyi termék széles körű tudáson és innovatív technológiákon alapul.

A Henkel kutatási és fejlesztési tevékenységéről bővebben az éves jelentésben olvashat.

A Henkel csaknem 53 000 embert foglalkoztat. Mindegyikük egyéniség, más-más személyiséggel. Éppen e sokszínűségnek köszönhetően tudnak munkatársaink jelentősen hozzájárulni a Henkel gazdasági sikeréhez. Meggyőződésünk, hogy a sokszínűség az a tényező, amely a globális versenyben a jót a nagyszerűtől megkülönbözteti.

Tiszteletben tartjuk az Ön egyéniségét, és vállalati kultúránk kiteljesítéseként kezeljük azt. Lehetőséget biztosítunk az önmegvalósításra. Mindenhol, a világ minden táján. Meggyőződésünk, hogy ez stratégiai fontosságú értéket nyújt vállalatunknak. A különféle gondolkodásmódok megértése és elfogadása az alapja annak, hogy a sokszínűségen keresztül sikerre vigyük vállalatunkat.

A teljesítmény és a kompetencia számít

A Henkel segíti munkatársait abban, hogy minden területen – közgazdaságtan, kreativitás és innováció – kibontakoztassák tehetségüket, majd alkalmazzák a tanultakat a munkahelyükön. Az a célunk, hogy a legkiválóbb csapatokat hozzuk létre, ezért munkatársainkat szakmai tapasztalataik, képességeik és teljesítményük szerint képezzük tovább. A változatosság és személyes szabadság ötvözete vállalati kultúránk „sokszínűség és befogadás” elnevezésű alapelve.

A jövőbe tekintő munkatársakra van szükségünk

Elvárjuk, hogy valamennyi munkatársunk a fenntarthatóság elvének megfelelően cselekedjen. Vezetőink jó példával járnak elől és megmutatják a fenntarthatóság fontosságát. Ennek érdekében globális szakképzéseket szervezünk dolgozóinknak. Eddig a Henkel mintegy 50.000 fenntarthatósági nagykövetet képzett ki.

Olyan munkatársakat keresünk, akik megértik a fenntarthatóság más vetületeit is – elsősorban azt, hogy a fenntarthatóság javítása közvetlenül hozzájárul üzleti céljaink eléréséhez. Azok, akik osztják ezt a meggyőződésünket, és ennek megfelelően is cselekszenek, vállalati kultúránk részesei, könnyen beilleszkednek majd a Henkelnél.

Tudjon meg többet a Henkel fenntarthatósági politikájáról!

A Henkel igen fontosnak tartja, hogy munkatársainak szabadságot és teret nyújtson a továbbfejlődéshez, ezért nagy rugalmasságot biztosít számukra munkabeosztásuk alakításában. Az eredmény az, ami igazán számít, az, hogy hol és mikor végzik el a feladatot, kisebb jelentőségű.

A Henkel számos telephelye biztosít lehetőséget a rugalmas munkaidőre. Düsseldorfi székhelyén a Henkel három, összesen 240 férőhelyes óvodát működtet. Ezen túlmenően munkakör-megosztási lehetőségek, kötetlen munkavégzés, otthoni munkavégzés és laptopok révén biztosítunk rugalmasabb munkakörnyezetet.
Általánosságban tehát tökéletes feltételek állnak munkatársaink rendelkezésére ahhoz, hogy önállóan szervezzék meg munkavégzésüket, és ezáltal a lehető legjobb teljesítményt nyújtsák.