2016.06.29.  Budapest

Praktikus információk szakembereknek

Szakértelem a járműjavításban és karbantartásban

A Henkel Loctite és Teroson márkái piacvezetők a járműjavítási és karbantartási segédanyagok területén. A járműjavító ipar szakemberei számos értékes tippet találnak az új: www.jarmuragasztas.hu weboldalon a javítási és ragasztási feladatokról.

A karosszéria és a motor legtöbb részét a megfelelő eszközökkel és termékekkel meg lehet javítani, ilyen feladat például a fém és műanyag alkatrészek javítása vagy éppen a menetes alkatrészek tömítése, rögzítése. A Loctite és Teroson márkák termékei nemcsak évtizedes tapasztalattal büszkélkedhetnek az autóiparban, hanem a gépjárműszervizek által használt legnépszerűbb márkák egyike.

A Henkel egy új típusú honlapot hozott létre, ami a: www.jarmuragasztas.hu címen érhető el. Ezen a weboldalon a szakemberek tájékozódhatnak különböző kérdésekről, illetve műszaki tudáselőnyre tehetnek szert. „A szakma rendkívül gyors ütemben fejlődik, az információt gyorsan és közvetlenül kell eljuttatni a célcsoporthoz" – mondta Tóth Attila, a Henkel Gépjármű javítóipari divíziójának vezetője.  
A szakember szerint az új portál jól kiegészíti például a szakképzéseket, valamint értékes információforrás a járműipari szakemberek számára.

A www.jarmuragasztas.hu oldal hasznos tippeket ad a fém és műanyag javításáról, a szélvédők és egyéb autóüveg helyes beépítéséről és cseréjéről, a felverődő kavicsok által okozott károk javításáról, illetve a többi szerelési-javítási munkához is tömítési, ragasztási segítséget kaphatnak a szakemberek. „Megmutatjuk például, azokat a tömítési feladatokat, amelyek biztosítják a motor gond nélküli működését" – teszti hozzá Tóth Attila. „Ugyanakkor tippeket és trükköket mutatunk a Loctite és a Teroson termékek használatához a szervizeknek, illetve a szakemberek tájékozódhatnak a legújabb termékekről, innovációkról, rendezvényekről, tréningekről, és a promóciós kampányok is megtalálhatók az új honlapon” – emelte ki a szakember.

A www.jarmuragasztas.hu weboldal magyar nyelven, már elérhető az érdeklődők számára.

Interjú Tóth Attilával, a Henkel Adhesive Technologies üzletág, Gépjármű javítóipari divíziójának vezetőjével:

Miért indítja el a Henkel a www.jarmuragasztas.hu weboldalt?

Az új oldal indulásának oka a digitalizáció, ami a járműszervizekre is hatással van. A szakemberek egyre gyakrabban az internethez fordulnak információért, illetve az új felülettel a termékeinket használó szakemberek szélesebb körét érjük el.

Semmi újdonság nincs a közösségi portálokban, a www.jarmuragasztas.hu milyen újdonságokat kínál?

Az oldalon első kézből kaphatnak a szakemberek információkat termékeinkről, innovációkról és akciókról. Talán a leghasznosabbak az oldalon elérhető tréningek és oktató anyagok, fényképes leírások, videók. Ezek pontosan bemutatják, hogyan kell a Loctite és Teroson termékeket felhasználni, úgy hogy a legjobb eredményt érjük el.

Hogyan tervezik megismertetni a weboldalt a szakmával?

Széles körű kommunikációs kampányt tervezünk, ide tartoznak a szervizekben, viszonteladóknál elhelyezett szórólapok, reklámok a szakmai lapokban és a viszonteladók webes felületein. Továbbá a saját felületeinken is reklámozzuk majd az új oldalt, bemutatjuk a frankfurti Automechanika nemzetközi szakkiállításon is idén szeptemberben.

Csak a Henkel vásárlói lehetnek aktív tagjai az új online közösségnek, vagy más vállalatok szakemberei előtt is nyitva az oldal?

Elsősorban a viszontadóink által ellátott szervizekre fókuszálunk, de az oldal természetesen nyitva áll minden érdeklődő előtt. Így lehetőségünk van kapcsolatot teremteni a szakemberekkel.