2017.07.10.  Budapest

Hibrid ragasztóink ötvözik a gyorsaságot a szilárdsággal, minden igényre megoldást nyújtva

Az új LOCTITE univerzális szerkezeti ragasztók korlátlan lehetőségeket kínálnak az ipari karbantartás és javítás területén

A Henkel bevezette a LOCTITE univerzális szerkezeti ragasztókat, az innovatív, szabadalmaztatott hybrid technológiát, amely a szerkezeti-, a pillanat- és az epoxy ragasztók legfontosabb tulajdonságait ötvözi – szilárd, gyors és tartós kötést nyújt. Ez az erőteljes kombináció még jobb teljesítményre képes különböző ragasztási felületeken, és karbantartási problémák széles skálájára ad megbízható megoldást.

Az ipari karbantartás folyamatos nyomás alatt van, hogy optimalizálja a hatékonyságot, csökkentse a költségeket és új megoldásokat találjon, amelyek biztosítják az üzem folyamatos és biztonságos működését. A LOCTITE univerzális szerkezeti ragasztói arra lettek kifejlesztve, hogy túlmutassanak a hagyományos megközelítéseken és megfeleljenek a karbantartásban jelentkező legnagyobb kihívásoknak.

A LOCTITE HY 4060 GY karbantartási ragasztó egy 5-perces, általános felhasználású ragasztó, amely megmunkálható és különböző felületek ragasztásához alkalmazható. Hosszantartó, nagy teljesítményű, tartós, gyors, nagy biztonságú rögzítést tesz lehetővé alacsony hőmérsékleten is. Ez a termék 25 ml-es használatra kész kartusban kapható.  

A LOCTITE HY 4070 karbantartási ragasztó nagyon gyors rögzítési időt kínál nagy szilárdsággal, kiváló réskitöltéssel és jó hő-, nedvesség-, és vegyi ellenállósággal. Különböző anyagokhoz fejlesztve, beleértve a fémet, a legtöbb műanyagot és gumit, a LOCTITE HY 4070 elengedhetetlen kellék a karbantartási eszköztárban. Ez a termék 10 ml-es használatra kész csomagolásban elérhető.

A LOCTITE HY 4080 egy új, nagy szilárdságú, kemény ragasztó, jó ütés- és rezgésállósággal. Tartósságával ipari alkalmazások széles skáláján bevethető, fémektől elkezdve műanyagon át, különféle anyagok ragasztására alkalmas. Alacsony kipárolgás jellemzi és nem gyúlékony, ezáltal továbbfejlesztve a hagyományos két-komponensű metil-metakrilát (MMA) ragasztók és az akril szerkezeti ragasztók biztonsági tulajdonságait. Ez a termék egyszerűen használható 50 ml-es fecskendőben és 400 ml-es kartusban egyaránt kapható.

A LOCTITE HY 4090 gyors rögzítési időt kínál, alkalmas többféle anyag ragasztására emellett kiváló tartósságot és megnövelt biztonságot nyújt. Kiegyensúlyozott összetétele sokféle felhasználási módot tesz lehetővé, beleértve – de nem kizárólag – reklámtábla ragasztás, LED világítás és hangszóró ragasztását és tömítését. A LOCTITE HY 4090 jó nedvesség-, hő- és vegyi állósággal rendelkezik és alacsony hőmérsékleten történő alkalmazáshoz is ajánlott. Ez a termék egyszerűen használható 50 ml-es fecskendőben és 400 ml-es kartusban elérhető.

A LOCTITE univerzális szerkezeti ragasztóival kapcsolatos további információért hívja a 061/372-5677-es telefonszámot, vagy látogasson el a loctite/korlátlan ragasztás weboldalra.

Sajtóközlemény (924,81 KB)