Textilöblítők

Silan

Silan


A Silan öblítő nem csak puhává varázsolja ruháit, de hosszantartó kellemes illatot is biztosít. Megannyi illatvariánsból választhat. A Silan Önt és ruháit is kényezteti puhaságávál és fantasztikus illataival.


Termékcsaládok

Silan Classic

Classic
A Silan Perfect Comfortnak köszönhetően a család minden tagja mindenütt frissen és otthonosan érezheti magát.

Silan Sensitive

Sensitive
Nem is hinné, milyen sokaknak érzékeny a bőre. Ezért fejlesztette ki a Henkel a bőrgyógyászok által tesztelt termékeit, többek között a természetes összetevőkkel rendelkező Silan Sensitive öblítőcsaládot. Bámulatos puhaságot biztosít, és olyan kíméletes, hogy bátran használhatja babaruhák mosásához is.

Silan Aromatherapy

Aromatherapy
Az aromaterápia egy olyan módszer, melynek célja a közérzet és az egészség javítása illóolajok segítségéval. Élvezze a termékcsalád sokféle pompás és intenzív illatát, és engedje, hogy vezesse érzékeit a Silan Aromatheraphy.

Silan Royal

Royal
A Silan Royal termékcsaláddal most felfedezheti a királyi élet varázsát. A három különleges Royal illat a pompát és a luxust hozza el minden egyes mosás alkalmával, hogy minden nő káprázatosnak érezhesse magát egész nap.

Silan Pure&Natural

Pure&Natural
Az új Silan Pure & Natural termékcsalád elhozza a természet érintését a textíliáinknak. Gondosan válogatott természetes esszenciái és hosszantartó prémium illata különleges kényeztetést nyújt, mellyel a természet frissességét élvezhetjük otthonunkban is.