Textilöblítők

Silan

Silan


A Silan öblítő nem csak puhává varázsolja ruháit, de hosszantartó kellemes illatot is biztosít. Megannyi illatvariánsból választhat. A Silan Önt és ruháit is kényezteti puhaságávál és fantasztikus illataival.


Termékcsaládok

Silan Classic

Classic
Fedezze fel az új friss illatokat és élvezze a levegőn tett, csodálatos reggeli frissességét a Silan öblítő segítségével! Akár 8 hétig tartó fantasztikus frissesség és hihetetlen puhaság.

Silan Sensitive

Sensitive
Nem is hinné, milyen sokaknak érzékeny a bőre. Ezért fejlesztette ki a Henkel a bőrgyógyászok által tesztelt termékeit, többek között a természetes összetevőkkel rendelkező Silan Sensitive öblítőcsaládot. Bámulatos puhaságot biztosít, és olyan kíméletes, hogy bátran használhatja babaruhák mosásához is. Az Európai Allergiakutató Alapítvány ajánlásával.

Silan Aromatherapy

Aromatherapy
Az aromaterápia egy olyan módszer, melynek célja a közérzet és az egészség javítása illóolajok segítségéval. Élvezze a termékcsalád sokféle pompás és intenzív illatát, és engedje, hogy vezesse érzékeit a Silan Aromatheraphy.

Silan Royal

Royal
A Silan Royal termékcsaláddal most felfedezheti a királyi élet varázsát. A három különleges Royal illat a pompát és a luxust hozza el minden egyes mosás alkalmával, hogy minden nő káprázatosnak érezhesse magát egész nap.

Silan Pure&Natural

Pure & Natural
A Silan Pure & Natural termékcsalád elhozza a természet érintését a textíliáinknak. Gondosan válogatott természetes esszenciái és hosszantartó prémium illata különleges kényeztetést nyújt, mellyel a természet frissességét élvezhetjük otthonunkban is.