Saját gyűjtemény

Career´s opportunities at Henkel

Karrier

Egyesek azt mondják, hogy a részvétel a fontos. Ám mi a Henkelnél a győzelemért dolgozunk minden területen, ahol csak versenybe szállunk. A kivételes motiváció, ambíció és szenvedély az, ami összekapcsolja a közel 50.000 Henkel munkatársat világszerte. Legyen csapatunk tagja, és bontakoztassa ki karrierjét!

Karrier Magyarországon

A Henkel hazai üzleti sikerét közel 1.000 fős csapatunknak köszönhetjük. Célunk, hogy alkalmazzuk az elszánt, lelkes embereket, akik készek fejlődni és magukban hordozzák az innovációt. Nálunk kibontakoztathatják tehetségüket, hiszen ebben a kihívásokkal teli munkakörnyezetben minden feltétel adott a célok eléréséhez.

internship opportunies trainig and development

Diákok

Szerezz munkatapasztalatot! Nem lehet elég korán elkezdeni!

jobs and employment for professionals

Szakemberek

Lelkesítő, kihívásokat támasztó, nemzetközi munkakörnyezetet keres kitűnő előmeneteli lehetőségekkel? A Henkelnél jó helyen jár!

Állásajánlatok

Tovább a jelentkezéshez

Elismerések

Logo Clevis Praktikantenspiegel

A Henkel a legjobb munkáltatók közé tartozik a szakmai gyakorlaton lévők és friss diplomások körében

Logo - Europes 500 top employers award

A Henkel a legjobb munkáltatók közé tartozik az európai közgazdász hallgatók szerint

A Henkel az egyik legvonzóbb munkáltató Németországban

A Henkel az egyik legvonzóbb munkáltató Európában

A Henkel az egyik legnépszerűbb munkáltató Európában

A Henkel az egyik legvonzóbb munkáltató a Közép-Keleten

A Henkel a 100 legkiválóbb munkáltató közé tartozik Kínában

Diákok

Mindig nagyratörő vágyai és világos célkitűzései voltak? Ha igen, az nagyszerű, hiszen az igazi ambíció és motiváció nem vész el a tanulmányok befejeztével sem. Ne vesztegesse az időt, mutassa meg, mire képes! A tanulmányai alatt végzett sikeres szakmai gyakorlat, vagy a Henkel Innovation Challenge biztos alapot jelenthet egy későbbi jó állás megszerzéséhez, illetve egy fényes karrierhez a Henkelnél.

Tapasztalt szakemberek

Már sok mindent elért, de még többet akar? Lehet akár szakember vagy tapasztalt vezető, ahhoz, hogy tehetségét kibontakoztassa, jó lehetőségekre van szüksége. Ugyanilyen fontosak a megfelelő munkakörülmények is, amelyek lehetővé teszik a legjobbak számára, hogy kiemelkedjenek a csapatból, és megfelelő jutalomban részesüljenek kitűnő teljesítményükért. A Henkelnél olyan környezetben dolgozhat, ahol a teljesítmény számít, és nem a puszta jelenlét. A tehetségesek számára változatos továbbfejlődési lehetőségeket biztosítunk egy nemzetközi csapatban, otthon és külföldön egyaránt.

0:53 Min.

Bernadette, Marketing, Beauty Care

Meet the people behind our exciting brands & technologies. Watch the interview taken while she is getting back to work.

2011.02.14.

Nézetek: