Karrier

A vállalkozói gondolkodásmód identitásunk részét képezi. Csatlakozzon sokszínű és globális méretű csapatainkhoz, és ötleteit megvalósítva fogjon valami újba minden nap. Válasszon a számtalan lehetőség közül, és egyengesse karrierjét, miközben aktívan hozzájárul a Henkel márkák és technológiák formálásához.

Diákok

Diákok

Szerezzen értékes munkahelyi tapasztalatokat, nézze meg, meddig juthat el, és mit érhet el a Henkelnél.

Szakemberek

Szakemberek

Támogatjuk munkatársaink és karrierjük fejlődését. Kihívásokat rejtő, nemzetközi munkahelyi környezetet kínálunk. Csatlakozzon hozzánk, és lépje át korlátait!

Karrier Magyarországon

A Henkel hazai üzleti sikerét közel 1.000 fős csapatunknak köszönhetjük. Célunk, hogy alkalmazzuk az elszánt, lelkes embereket, akik készek fejlődni és magukban hordozzák az innovációt. Nálunk kibontakoztathatják tehetségüket, hiszen ebben a kihívásokkal teli munkakörnyezetben minden feltétel adott a célok eléréséhez.

Állásajánlatok

Tovább a jelentkezéshez

Diákok

Mindig nagyratörő vágyai és világos célkitűzései voltak? Ha igen, az nagyszerű, hiszen az igazi ambíció és motiváció nem vész el a tanulmányok befejeztével sem. Ne vesztegesse az időt, mutassa meg, mire képes! A tanulmányai alatt végzett sikeres szakmai gyakorlat, vagy a Henkel Innovation Challenge biztos alapot jelenthet egy későbbi jó állás megszerzéséhez, illetve egy fényes karrierhez a Henkelnél.

Tapasztalt szakemberek

Már sok mindent elért, de még többet akar? Lehet akár szakember vagy tapasztalt vezető, ahhoz, hogy tehetségét kibontakoztassa, jó lehetőségekre van szüksége. Ugyanilyen fontosak a megfelelő munkakörülmények is, amelyek lehetővé teszik a legjobbak számára, hogy kiemelkedjenek a csapatból, és megfelelő jutalomban részesüljenek kitűnő teljesítményükért. A Henkelnél olyan környezetben dolgozhat, ahol a teljesítmény számít, és nem a puszta jelenlét. A tehetségesek számára változatos továbbfejlődési lehetőségeket biztosítunk egy nemzetközi csapatban, otthon és külföldön egyaránt.