KARRIER


A Henkelnél merünk tenni a változásért.

Ahol a technológiák találkoznak a fogyasztási cikkekkel, ott valóban tehetünk az emberek jólétéért, piacvezető termékekért és jól teljesítő üzletekért szerte a világon. Nálunk a karrier egyet jelent azzal, hogy tehetsz egy fenntarthatóbb jövőért. És azzal is, hogy egy sokszínű és befogadó csapathoz tartozhatsz, ahol fontos a bizalom és a fejlődés. Összetartó és belevaló csapatainkban szeretjük a bátorságot és az új ötleteket.

Various Henkel employees in movement. They look confident, friendly, open-minded and ready to change the game.
Various Henkel employees in movement. They look confident, friendly, open-minded and ready to change the game.
Various Henkel employees in movement. They look confident, friendly, open-minded and ready to change the game.
Various Henkel employees in movement. They look confident, friendly, open-minded and ready to change the game.
Miért válaszd a Henkelt?

Tehetsz a valódi változásért

A Henkelnél a változás nagyköveteként a kezdetektől fogva felelősséget vállalunk, előmozdítjuk digitális átalakulásunkat, és új ötleteket valósítunk meg.

A Henkel egyik alkalmazottja különböző képeken a munkája körül. Az iPadjén dolgozik, pózol a kamerának, és a Persil Sneaker Clean logó mellé fehér cipőt mutat.

Ismerkedjen meg Tilakkal

A Henkelnél megkérdőjelezhetem a status quót, és innovatív lehetek.
A Choicify mobil színkonzultációs alkalmazással újradefiniáltam annak a módszerét, ahogyan a fogyasztók megtalálhatják az igényeiknek leginkább megfelelő, testreszabott terméket. Ez az újítás kollektív igényre jött létre, megzavarva a piacot hatásos áttörést hozott. Szóval most feltalálónak nevezhetem magam.

Tilak, Corporate Director Digital Commerce

Csapatjátékosok vagyunk

A Henkelnél csapatjátékosnak lenni az jelenti, hogy olyan együttműködésen alapuló gondolkodásmódot alakítunk ki, amely a bizalomra és az átláthatóságra épül, és amely magában foglalja a sokszínűséget.

A Henkel alkalmazottja munkakörnyezetében. Görgeti a telefont, dolgozik a laptopján, telefonál és pózol a kamerának.

Ismerd meg Orryanát

A csapatunkban meghallgatjuk egymást, és elutasítjuk a szigorú hierarchiát. A vállalat komoly figyelmet fordít a sokszínűségre és a befogadásra. Nagy siker volt a köztünk és a közösségünk közötti kommunikáció a Black Lives Matter mozgalom elterjedésekor. Nagyon jó, hogy lehetőségünk van a fontos témáknak színteret adni.

Orryana, International Community Manager

Formáld karriered

Széles feladatkörrel rendelkező nemzetközi cégként a lehetőségek nyitva állnak előtted.

A Henkel egyik alkalmazottja a munkahelye előtt. Pózol a kamerának, a Persil #Rethink Fashion kampányának jeleit rendezi, és mosolyog.

Ismerd meg Norát

A sikeres karrier iránti ambiciózus törekvés nem mindig egyszerű, gyakran kell a határokat feszegetni. De ha felvállalod az új kihívásokat, semmi sem áll a személyes fejlődésed útjában a Henkelnél. Hamar megtanultam felelősen gondolkodni és a sorsomat a saját kezembe venni. Most merész stratégiákat alkotok márkáknak, amik folyamatosan fejlődnek – csakúgy, mint én.

Nora, Director International Marketing

Többet kínálunk, mint egy állást

A Henkelnél egy állás többet jelent. Hatással lehetünk emberek életére, teljes iparágakra, és hozzájárulhatunk a bolygónk fenntarthatóbb jövőjéhez.

A Henkel egyik alkalmazottja bemutatva a munkahelyén. A képen egy műanyag kocka és ő dolgozik a csomagoláson.

Ismerd meg Eduardót

Számomra mindig is fontos volt, hogy ne csak dolgozzak, hanem pozitív hatással legyek az emberek mindennapjaira. A Henkelnél van lehetőségem fejlődni a szakterületemen, jól érezni magamat munka közben, és fenntarthatóbbá tenni a világot. Csomagolási menedzserként a küldetésem a műanyagfelhasználás csökkentése. Számomra ez több „csak egy állásnál”.

Eduardo, International Packaging Manager

Miért válaszd a Henkelt?

Globális és sokszínű csapataink egy jobb holnapot alkotnak

Teszünk a karriered beteljesüléséért

Dolgozz ott, ahol díjazzák a magas színvonalat 

Tudj meg többet a jövődről a Henkelnél

A Henkel különböző alkalmazottainak arca. Magabiztosan néznek ki és mosolyognak.

Merjünk együtt hatást gyakorolni.

Velünk egy sokszínű és befogadó csapatban fejlődhetsz, ahol fontos a bizalmon, összetartáson alapul a kultúra, és ahol valóra válthatod elképzeléseidet.
Kezedbe mered venni az irányítást? Beszéljünk a részletekről.