Menü
Keresés

Karrier

Egyesek azt mondják, hogy a részvétel a fontos. Ám mi a Henkelnél a győzelemért dolgozunk minden területen, ahol csak versenybe szállunk. A kivételes motiváció, ambíció és szenvedély az, ami összekapcsolja a több mint 53.000 Henkel munkatársat világszerte. Legyen csapatunk tagja, és bontakoztassa ki karrierjét!

Diákok

Diákok

Szerezz munkatapasztalatot! Nem lehet elég korán elkezdeni!

Szakemberek

Szakemberek

Lelkesítő, kihívásokat támasztó, nemzetközi munkakörnyezetet keres kitűnő előmeneteli lehetőségekkel? A Henkelnél jó helyen jár!

Karrier Magyarországon

A Henkel hazai üzleti sikerét közel 1.000 fős csapatunknak köszönhetjük. Célunk, hogy alkalmazzuk az elszánt, lelkes embereket, akik készek fejlődni és magukban hordozzák az innovációt. Nálunk kibontakoztathatják tehetségüket, hiszen ebben a kihívásokkal teli munkakörnyezetben minden feltétel adott a célok eléréséhez.

Állásajánlatok

Tovább a jelentkezéshez

Diákok

Mindig nagyratörő vágyai és világos célkitűzései voltak? Ha igen, az nagyszerű, hiszen az igazi ambíció és motiváció nem vész el a tanulmányok befejeztével sem. Ne vesztegesse az időt, mutassa meg, mire képes! A tanulmányai alatt végzett sikeres szakmai gyakorlat, vagy a Henkel Innovation Challenge biztos alapot jelenthet egy későbbi jó állás megszerzéséhez, illetve egy fényes karrierhez a Henkelnél.

Tapasztalt szakemberek

Már sok mindent elért, de még többet akar? Lehet akár szakember vagy tapasztalt vezető, ahhoz, hogy tehetségét kibontakoztassa, jó lehetőségekre van szüksége. Ugyanilyen fontosak a megfelelő munkakörülmények is, amelyek lehetővé teszik a legjobbak számára, hogy kiemelkedjenek a csapatból, és megfelelő jutalomban részesüljenek kitűnő teljesítményükért. A Henkelnél olyan környezetben dolgozhat, ahol a teljesítmény számít, és nem a puszta jelenlét. A tehetségesek számára változatos továbbfejlődési lehetőségeket biztosítunk egy nemzetközi csapatban, otthon és külföldön egyaránt.