Saját gyűjtemény

A Henkel logó a düsseldorfi központ tetején

A Henkelről

A Henkel vezető innovációival, márkáival és technológiáival világszerte három üzleti területen működik: Adhesive Technologies, Beauty Care, illetve Laundry & Home Care.

Henkel 2020+

Stratégia

Stratégiai céljaink vezérelnek minket a jövő formálásában.

Vállalati kultúra

„Fenntartható értéket létrehozni” ez a célunk, mely mellett mindannyian, akik a Henkelnél dolgozunk, elkötelezettek vagyunk.

A Henkel kiegyensúlyozott és változatos portfólióval működik világszerte. Erős márkáknak, innovációknak és technológiáknak köszönhetően a vállalat vezető pozíciókat foglal el három üzletágával mind az ipari, mind a fogyasztási cikkek terén. A Henkel Adhesive Technologies üzletága globális vezető szerepet tölt be a ragasztók piacán – valamennyi iparági szegmensben világszerte. A Beauty Care és a Laundry & Home Care üzletágaiban a Henkel vezető pozícióban van sok piacon és kategóriában szerte a világon. A 1876-ban alapított Henkel több mint 140 évi sikert tudhat maga mögött. A Henkel világszerte közel 50 000 embert foglalkoztat – lelkes és sokszínű csapat, amelyet erős vállalati kultúra, fenntartható érték létrehozásának közös célja és közös értékek egyesítenek. Elismert vezetőként a fenntarthatóság terén a Henkel első helyen áll sok nemzetközi indexben és rangsorban. A Henkel elsőbbségi részvényeit a német DAX tőzsdeindexben jegyzik.

Henkel Magyarország

A Henkel Magyarország Kft. közép-kelet-európai régió első Henkel-vállalataként 1987 óta van jelen. A Henkel hazánkban közel 1 000 embernek ad munkát.

Két gyára van: Környén vizes bázisú és elektronikai ragasztóanyagokat, Körösladányban mosó- és háztartási tisztítószereket gyárt.

A vállalat márkáival és technológiáival mindhárom – Adhesive Technologies, Beauty Care, Laundry & Home Care – üzleti területen működik hazánkban, többek között olyan jól ismert márkákkal, mint a Persil, Tomi, Silan, Bref, Fa, Schwarzkopf, Syoss, Schauma, Loctite, Pritt, Ceresit, Teroson.

4:26 Min.

Vállalati videó

Henkel kevesebb mint 4 percben

2016.04.04.

Nézetek:

Üzletágainkról röviden

Letöltések (angol nyelven)

Kódexek & Szabályzatok

A Henkel arculata és hírneve, amelyek azt tükrözik, hogy etikusan és törvényesen működik, elválaszthatatlan az egyes munkatársak magatartásától. A kötelezően alkalmazandó magatartási szabályokat kódexekben és szabályzatokban fogalmaztuk meg.


Cél, Jövőképünk, Küldetés, Értékeink

Negyedéves jelentés Q3/2017 (Angol)

Sokszínűség & Befogadás

A Henkelnél támogatjuk a Sokszínűség & Befogadás holisztikus megközelítését. A munkatársaink sokszínűsége, háttere, tapasztalata, tehetsége, tudása, kreativitása és az egyéni különbözőség szolgál alapul versenyelőnyünkhöz. Globális vállalatként a Henkel több mint 75 országban foglalkoztat munkavállalókat, akik a világ több mint 120 nemzetét képviselik. Munkatársaink 80 százaléka Németországon kívül, és több mint fele a fejlődő országokban dolgozik. Jövőképünkkel összhangban márkáinkkal és technológiáinkkal világszerte élenjáró vállalattá kívánunk válni. Úgy gondoljuk, hogy sikerünk egy erős globális csapaton alapul, és éppen munkatársaink sokszínűsége a legfőbb hajtóerőnk. A sokféleség és a befogadó vállalati kultúra a kreativitás, innováció és találékonyság fő előmozdítói. Az a képességünk, hogy kiváló eredményeket mutassunk fel, abból táplálkozik, és attól függ, be tudjuk-e ágyazni a sokszínűség és befogadás alapelveit vállalati kultúránkba és üzleti tevékenységünk végzésének módjába.

A Henkel elkötelezett, hogy globális szervezetében megfelelő csapatokat hozzon létre. Ezeknek a csapatoknak tudás, szakértelem és kulturális háttér tekintetében illeszkedniük kell piacaink és vásárlóink igényeihez. Meggyőződésünk, hogy a változatos összetételű csapatok innovációra serkentenek és új problémamegoldó technikákhoz vezetnek; mindazonáltal befogadó kultúrára és vezetésre van szükségük, hogy képességeik legjavát nyújthassák.