Fenntarthatóság

A Henkel évtizedek óta vezető szerepet tölt be a fenntarthatóság területén. Célunk, hogy úttörő megoldásokkal szolgáljuk a fenntartható fejlődést, miközben továbbra is felelős üzletvitelt folytatunk és növeljük gazdasági sikereinket. Hosszú távú fenntarthatósági törekvéseink minden egyes tevékenységünket és értékláncunk teljes egészét lefedik. 

Stratégia

Fenntarthatósági stratégiánk

Az üzleti tevékenységeink által termelt érték megháromszorozása a környezeti lábnyomunkhoz képest – ez a 2030-as célunk.

Vállalati polgárság

Vállalati polgárság

A társadalmi szerepvállalás – más néven vállalati polgárság – vállalati felelősségérzetünk megnyilvánulása, és szilárdan beágyazódik vállalati értékeinkbe. 

A Henkel több mint 140 éve előremutató koncepcióval támogatja a környezeti és társadalmi fejlődést. Felismertük a fenntartható innovációk fejlesztésével járó lehetséges hatásokat – mert termékeinket és technológiáinkat naponta több millió alkalommal használják fel világszerte. Innovációs folyamatunkba integráltuk a környezetvédelmi és társadalmi kritériumokat, hogy minden új termék vagy készítmény, amelyet bevezetünk, hozzájáruljon a fenntarthatósághoz.

Az innovációra összpontosítva az átfogó fenntarthatósági stratégiánkban ambiciózus célokat állítottunk fel. Ez biztosítja, hogy megoszthassuk annak megértését, milyen irányba haladunk, oly módon, hogy a fenntarthatóságot világszerte munkatársaink napi munkája részévé tesszük. A fenntarthatóság és az üzleti teljesítmény javítására törekszünk, mert úgy gondoljuk, hogy ez a két szempont kéz a kézben járnak. Partnereinkkel együtt a teljes értéklánc mentén fejlesztjük a fenntarthatóságot.

Fenntarthatóság Magyarországon

Szilárd elkötelezettség a Henkel magyarországi telephelyein.

A Henkel Magyarország csakúgy, mint a globális vállalat, elkötelezett a fenntarthatóság terén betöltött vezető szerep mellett. Minden nap, függetlenül attól, hogy a vállalaton belül hol dolgozunk, a fenntarthatóságra összpontosítunk, hogy fennmaradjon a gazdasági siker, a környezetvédelem és a társadalmi felelősségvállalás közötti egyensúly. Helyileg alkalmazzuk a globális fenntarthatósági stratégiát, amely minden egyes tevékenységünket és értékláncunk teljes egészét lefedi, a gyártástól a fogyasztókkal kialakított partnerkapcsolaton át a helyi jótékonysági szervezetek támogatásáig és a munkavállalók szerepvállalásáig.

Fenntarthatósági stratégiánk: többet, kevesebből

Elsőségünk megőrzése érdekében dolgoztuk ki hosszú távú fenntarthatósági stratégiánkat, és tűztünk ki egyértelmű, mégis ambiciózus célt magunk elé: 2030-ra minden termékünk és folyamatunk háromszor olyan hatékony lesz, mint ma.

Ez a célkitűzés választ ad az egyik legfontosabb kihívásra, amellyel a jövőben szembe kell néznünk: a növekedés és a nyersanyagfogyasztás szétválasztására. Több értéket kívánunk teremteni – vásárlóink és fogyasztóink, a minket körülvevő közösségek és vállalatunk számára – miközben környezeti lábnyomunkat csökkentjük. Több értéket kevesebb ráfordítással – ez a gondolat áll fenntarthatósági stratégiánk középpontjában, amely minden üzleti folyamatunkat és tevékenységünket vezérli.
 

Fenntarthatósági megközelítésünk


Vállalati elkötelezettség

 
 
  •  

Nézetek:

The Power of Sustainability

Join us on our journey for a better tomorrow!

2:22 Min.

898076
 
 
  •  

Nézetek:

There is no Plan(et) B

6:42 Min.

884794

Legfőbb eredményeink