NYÍLT INNOVÁCIÓ ÉS VÁLLALKOZÁS

Innováció: fiatal férfi és 2 fiatal nő egy íróasztal előtt ül

Az Adhesive Technologies nem véletlenül világelső a ragasztók, tömítőanyagok és funkcionális bevonatok területén: egyik fő prioritásunk az új technológiák és megoldások kifejlesztése a jövő számára.


Világszerte együttműködünk külső partnerekkel – nagyvállalatokkal, startupokkal vagy ökoszisztémánkhoz tartozó partnerekkel –, hogy együtt fejlesszük és vigyük előre az ötleteket, inspiráljuk és kölcsönösen támogassuk egymást. A befektetések mellett hozzáférést biztosítunk szakértői hálózatunkhoz, és hasznosítjuk sokéves tapasztalatunkat a globális üzleti tevékenységünk során.

INNOVÁCIÓ AZ ÜGYFELEKKEL

A Henkel mérnökei az autógyártásban és az ipari szektorban dolgoznak együtt az ügyfelekkel a 3D nyomtatott alkatrészek optimalizálásán.

800 különböző iparági szegmensben tevékenykedő ügyféllel együtt kutatunk és dolgozunk a jövőbeli trendeken. Új technológiákat fejlesztünk, amelyek lehetővé teszik, hogy tovább tökéletesítsük a termékeket és üzleti modelleket – célzottabb, személyre szabottabb megoldásokat kínálva ügyfeleinknek. Ez a világ minden táján működő innovációs központjainkban és a düsseldorfi központunkban (Németország) található Inspirációs Központban történik. Együtt dolgozunk olyan új megoldások kifejlesztésén, mint például az e-mobilitás biztonságosabbá, vagy az élelmiszercsomagolás fenntarthatóbbá tétele.

INNOVÁCIÓS EGYÜTT­MŰKÖDÉSEK

Innovációs együttműködések: Férfi és nő egy laborban képernyőt néznek

Az Adhesive Technologies üzletág General Manufacturing Maintenance (GMM) üzleti területe olyan technológiákat fed le, mint a ragasztók, tömítések, bevonatok, tisztítószerek, kenőanyagok, berendezések és csomagolások. Érdeklődünk és nyitottak vagyunk az ezeken a területeken javasolt innovációk iránt. Ezenkívül minden olyan innovációs ötletet, amely a fenntarthatóságot és a körforgásos gazdaságot támogatja mindig szívesen fogadunk. Legyen szó egyéni innovátorról, vállalatról vagy egyetemről, érdekeltek vagyunk a jó együttműködések kialakításában.

VÁLLALAT­KÖZI BEFEKTE­TÉSEK

Henkel-tech.ventures kép

Alapított egy gyorsan növekvő start-upot, amely technológiai szakértelmet, anyagtudományi megoldásokat vagy innovatív üzleti modelleket kínál? Akkor a Henkel Tech Ventures a megfelelő hely az Ön számára. Az Adhesive Technologies vállalati kockázati ága olyan emberekbe és kisvállalkozásokba fektet be, akik innovatív technológiákkal szeretnék megváltoztatni iparágunkat. A Henkel Tech Ventures technológiai platformokba, új üzleti modellekbe, valamint a Henkel belső inkubátoraiba fektet be. Partnereinkkel együtt olyan területeken dolgozunk, mint a gyártáshoz szükséges szenzortechnológia, a 3D nyomtatási ágazat vagy a bevonatolási technológiák. Használja ki mélyreható piaci és technológiai ismereteinket, a Henkel globális hálózatához való hozzáférést, az iparági szakértelmet, valamint a vevőkkel és piacokkal kialakított kapcsolatainkat.