NYÍLT INNOVÁCIÓ ÉS VÁLLALKOZÁS

Consumer Brands innováció és vállalkozás

Eltökélt szándékunk, hogy megfeleljünk fogyasztóink változó igényeinek. Innovatív és fenntartható márkáink és megoldásaink révén a mosó-, háztartási-, és hajápolási termékeinkkel nap mint nap emberek milliárdjainak életét gazdagítjuk, és megvan bennünk a lehetőség, hogy még többet tegyünk.


Fogyasztóinkkal, vásárlóinkkal és partnereinkkel közösen hozzáadott értéket teremtünk azáltal, hogy folyamatosan újítjuk és javítjuk termékeink teljesítményét, csökkentett ökológiai lábnyom mellett. Ennek kulcsfontosságú tényezői a digitalizáció és a fogyasztóink tapasztalatai. A digitalizációt értéknövelő tényezőként használjuk az igények és a közelgő piaci trendek elemzésével.

INNOVÁCIÓ AZ ÜGYFELEKKEL

HCB Innovációk, fogyasztók

Ahhoz, hogy üzletünk növekedjen és megfeleljen fogyasztóink változó igényeinek, nemcsak megismerjük őket, hanem aktívan együtt is dolgozunk velük. Szeretnénk például, ha termékeink felhasználói segítenének dönteni a dizájn és a szolgáltatások fejlesztéséről. Ily módon továbbra is közösen alakítjuk márkáinkat és termékeinket, a fenntarthatóságot és a körforgásos gazdaságot helyezve minden tevékenységünk középpontjába. Célunk, hogy vezető szerepet vállaljunk bolygónk védelmében, és másokat is arra ösztönzünk, hogy kövessenek minket.

INNOVÁCIÓS EGYÜTT­MŰKÖDÉSEK

Innovációs együttműködések: Férfi és nő egy laborban képernyőt néznek

A Henkel innovatív mosó-, tisztító- és hajápoló termékcsaládjairól ismert. Célunk, hogy vevőinket és fogyasztóinkat a lehető legjobb minőséggel és a legújabb megoldásokkal lássuk el. Ennek elérése érdekében világszerte partnerekkel dolgozunk együtt. Mindig kreatív ötleteket keresünk új termékekhez, anyagokhoz és a meglévő kihívások megoldásaihoz. Legyen részese sikertörténetünknek és kamatoztassa szaktudását.

VÁLLALAT­KÖZI BEFEKTE­TÉSEK

Henkel dx-ventures-promóciós kép

A Henkel dx Ventures a Henkel fogyasztási cikkekkel foglalkozó üzletágának vállalati kockázati tőkeága, amely a digitális kereskedelem és a fenntarthatóság fő területeire összpontosít. Innováció terén start-up vállalkozásokkal működünk együtt, és ígéretes vállalatokba fektetünk be. Együtt új ötleteket hozunk létre, melyeket gyorsan és hatékonyan hozzunk be a piacra. Használja ki mélyreható piaci és technológiai ismereteinket, a Henkel globális hálózatához való hozzáférést és a fogyasztói piacokon szerzett szakértelmünket.