GYIK

Lehetőségek a Henkelnél

“Henkel spirit“

Egyesek szerint a részvétel számít. De a Henkelnél a győzelemért játszunk. Ez az a plusz motiváció, ambíció és szenvedély, ami minden munkatársunkban közös világszerte. Ez minden üzleti egységben, minden munkakörben és a vállalat minden szintjén látható.

A Henkel sikere azokra épül, akik nyitottak az új tapasztalatokra – olyan vállalkozó szellemű emberekre, akik innovatív márkáink és vezető technológiáink számára új ötleteket keresnek a világban.

A Henkel világszerte egyetlen ötlet egyesíti: egy csapat vagyunk. Ez a „Henkel szellem”.

Felkeltettük figyelmedet, kíváncsi vagy többet megtudni?
Vedd fel velünk a kapcsolatot – akár személyesen valamelyik rendezvényünkön, akár jelentkezz online: www.henkel.hu/jobs.


Aktuális állásajánlatainkat honlapunkon a „Karrierek” -> „Állásajánlatok keresése” menüpontban találod. Tekintsd meg kihívásokkal teli karrierlehetőségeinket, és jelentkezz az alábbi linken www.henkel.hu/jobs.

A Henkel összes aktuális állását itt találja: www.henkel.hu/jobs.

Csak töltsd ki az állásprofilt az állásportálon, és aktiváld az „állásközvetítőt”. Profilodtól függően értesítést kapsz a jövőbeni munkalehetőségekről. Sok szerencsét. 

Jelentkezési folyamat

YouTube Thumbnail How to apply at Henkel: A step-by-step guide (Thumbnail)

Mivel jelentkezési folyamatunk szabványos, a jelentkezőket arra biztatjuk, hogy töltsék ki profiljukat a www.henkel.hu/karrier oldalon. Ha olyan pozíciót veszel észre, amely felkeltette érdeklődésedet és alkalmas vagy rá, egyszerűen jelentkezz online. Ilyen egyszerű! Sok szerencsét.

A legfontosabb az önéletrajz és a bizonyítványok. Online jelentkezési rendszerünk lehetőséget ad arra, hogy saját, egyedi profilt készíts, hogy lássuk, Te vagy a tökéletes jelölt a megüresedett állásainkra.

Kérjük, hogy az összes szükséges jelentkezési dokumentumot (pl. gyakorlati beszámoló, diploma, tanulmányi előzmény) digitális fájlként PDF formátumban küldd el részünkre.

Igen – egyszerűen töltsd ki profilod online jelentkezési rendszerünkben. Miután elkészült online profilod, több pozícióra is jelentkezhetsz.

A toborzó csapat feldolgozza a jelentkezésedet, ezért nincs közvetlen kapcsolattartó. Ha nincs kapcsolattartó személy, használj általános üdvözletet, például: „Tisztelt Uram vagy Hölgyem”.

Igen. Mivel a Henkel egy nemzetközi vállalat, a világ minden tájáról érkezett kollégákkal fogsz együtt dolgozni, és az angol a hivatalos cégnyelvünk. Általában a „szabály” a következő: kérjük, a pályázatot ugyanazon a nyelven írda meg, amin az álláshirdetés is szerepel.

Igen. Az online jelentkezési rendszerünkben található összes álláshirdetés addig nyitott és nincs eltávolítva, amíg azt be nem töltik. Évente kínálunk gyakornoki helyeket, így az álláshirdetések folyamatosan elérhetők lesznek. Ne aggódjon a feladás dátuma miatt.

Ha bármilyen technikai kérdésed, vagy az online jelentkezési folyamattal kapcsolatban van kérdésed, kattints ide.

Ez a munkaprofiltól függően változhat. Általában csak néhány hét telik el az első jelentkezés és az elhelyezkedés között. A szakmai gyakorlatra négy-hat hónappal korábban kell jelentkezni. Itt olvashatsz a Henkel jelentkezési és kiválasztási folyamatáról.

A Henkelnél minden egyes pozíció egyedi, és a megfelelő jelölt megtalálása mind a felvett jelölt, mind a Henkel számára fontos. Biztosak akarunk lenni abban, hogy a jelölt és a cég is jól illeszkedjen egymáshoz. A teljes folyamat során visszajelzést adunk a jelentkezőknek.

Gyakornoki program

Mindenki, akit érdekel egy gyakornoki pozíció vagy egy integrált képzési program, jelentkezzen online. Gyorsan működik, időt és pénzt takarít meg.

Igen, a Henkelnél lehetőség van a diákok szakmai gyakorlatára. A helyek száma azonban korlátozott. Az összes gyakornoki ajánlatot megtalálod állásportálunkon – kérjük, jelentkezz online.

Gyakornoki program

Gyakorlati időpontjaink rugalmasak és nem kötődnek a félévi időbeosztáshoz. Kérjük, legalább 4-6 hónappal korábban jelentkezz, mivel sok pozíciót már korábban betöltenek.

Kereskedelmi, vegyipari és technológiai üzletágainkban kínálunk gyakorlati lehetőséget.

Az alábbi területeken kínálunk gyakorlati lehetőséget:

 • Marketing, értékesítés, piackutatás
 • Beszerzés, logisztika, ellátási lánc menedzsment
 • Pénzügy, számvitel, kontrolling
 • HR, vállalati kommunikáció, IT és jog
 • Termékfejlesztés, kutatás és elemzés, csomagolás

Ha meg szeretnéd tekinteni az aktuális gyakornoki helyeink listáját, kérjük, tekintsd meg az Állások és jelentkezés weboldalt vagy a Henkel Careers Facebook-oldalán található álláskeresőnket. Kérjük, hogy legalább négy-hat hónappal a tervezett gyakorlat előtt jelentkezz, mert sok pozíció már betöltésre kerül.

Igen. Nincs is jobb módja annak, hogy ötleteket, inspirációt és motivációt ösztönözzön egy sikeres szakdolgozat elkészítéséhez, mint némi gyakorlati munka – különösen egy olyan nagyszerű cégnél, mint a Henkel. Kérjük, ne feledd, hogy általában nem kínálunk explicit szakdolgozati témákat, mivel arra kérjünk, hogy tegyél konkrét javaslatokat. A szakdolgozat írók többsége korábban a Henkelnél végzett gyakorlatot.

Beléptetési folyamat

A Henkelnél a karrierlehetőségek széles skálája áll rendelkezésére. Tekintsd meg aktuális állásajánlatainkat weboldalunkon vagy a Henkel Careers Facebook oldalának álláskeresőjében.

Örülni fogsz, ha megtetted!
 

A Henkel számos lehetőséget kínál a diplomásoknak szakmai pályafutásuk megkezdésére – ideértve a nemzetközi perspektívákat és a munkarotációt is.

Régiótól és funkciótól függően a Henkel speciális gyakornoki programokat kínál:

 • 24 hónapos pénzügyi gyakornoki program a vállalati belső ellenőrzés területén Németországban.
 • Talent On-boarding program marketing és értékesítés területén a szépségápolási üzletágunkon belül.

Általában a Henkelnél történő közvetlen munkabelépéssel kezdik, ami számos előnnyel jár, például:

 • Felelősség az első naptól.
 • Átfogó gyakorlati munka és coaching a közvetlen felettes által.
 • Személyre szabott képzési és fejlesztési program.
 • Gyakran egy hat hónapos munkarotáció az első két évben.

Tehetségmenedzsmentünk a „Triple Two” filozófiánkon alapul: lehetővé kell tenni a tehetségek számára, hogy legalább két különböző szerepkörben dolgozzanak, két különböző üzleti területen és két országban. Ennek a filozófiának az az oka, hogy hiszünk abban, hogy a különböző szerepekben, üzleti egységekben és funkciókban végzett munka jót tesz a személyes fejlődésének, és javítja a Henkel, mint globális vállalat megértését.

Tudj meg többet a jövődről a Henkelnél

A Henkel különböző alkalmazottainak arca. Magabiztosan néznek ki és mosolyognak.

Merjünk együtt hatást gyakorolni.

Velünk egy sokszínű és befogadó csapatban fejlődhetsz, ahol fontos a bizalmon, összetartáson alapul a kultúra, és ahol valóra válthatod elképzeléseidet.
Kezedbe mered venni az irányítást? Beszéljünk a részletekről.