A FENNTARTHATÓSÁG ÖSZTÖNZÉSE

Kémiai kísérleti edények zöld levelekkel

Bevált technológiákkal vezető, és úttörő szerepet játszunk az innovációk és a fenntartható megoldások terén. Visszatekintve vállalatunk történelmére már többször forradalmasítottuk a fogyasztási cikkek iparát – beleértve a legelső önműködő mosószert és a legelső folyékony hajsampon bevezetését.


Hozzájárulunk a globális kihívások megoldásához azzal, hogy a haj, valamint a mosó és háztartási tisztítószer kategóriákban innovatív, nagy teljesítményű termékeinkkel fenntartható választási lehetőséget kínálunk fogyasztóinknak. Ezzel egyidejűleg partnerkapcsolataink révén rendszerszintű változásokat mozdítunk elő.

TERMÉKEINK

Cseresznyevirágokkal körülvéve két, zöld és kék színű Henkel Persil kapszula

Minden tevékenységünk középpontjában a termékek és technológiák állnak. Folyamatos innovációval nagyobb értéket teremtünk vevőink és fogyasztóink számára, kisebb környezeti lábnyom mellett jobb teljesítményt nyújtsunk.

EGYÜTT­MŰKÖDÉSEK

Két férfi egy asztal mellett áll egy Persil flakonnal és egy laptoppal

A partnerségek döntő szerepet játszanak a fenntarthatóság ösztönzésében értékláncunk mentén és azon túl. Segítjük vevőinket és fogyasztóinkat ökológiai lábnyomuk csökkentésében és az erőforrások felelősségteljes felhasználásában. Beszállítóinkkal együtt dolgozunk a fenntartható gyakorlatok támogatása és az emberi jogok tiszteletben tartása érdekében, és együttműködünk partnerekkel a tudásmegosztás valamint a rendszerszintű megoldások közös előmozdításáért.

Kötelezettségvállalásaink és állásfoglalásunk

A Henkel elkötelezett a másokkal való párbeszéd mellett, akik számára fontos a vélemények sokszínűségének tiszteletben tartása és a konstruktív eszmecsere. Aktívan részt veszünk a fontos társadalmi-politikai vitákban azáltal, hogy közelebbről megvizsgáljuk a kiválasztott aktuális kérdéseket.