gettyimages-1185878319-170667a

DIGITALIZÁCIÓ

Új üzleti és együttműködési modellek, egyedülálló vásárlói élmények, valamint az adatok és a technológia okos felhasználása: a digitalizáció segítségével alakítjuk a holnap piacait.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

VEZETŐ SZEREP A MAI PIACOKON
A HOLNAP PIACAINAK ALAKÍTÁSA

A digitalizáció meghatározó eleme a céltudatos növekedést szolgáló stratégiai keretünknek, és így kulcsfontosságú a Henkel jövője szempontjából. A digitalizáció révén hozzáadott értéket teremtünk ügyfeleink és fogyasztóink számára. Új üzleti modelleket fejlesztünk ki az iparág számára, és kiterjesztjük vállalatunk teljes körű adatintegrációját. Mindezt erős digitális üzleti fókuszunkkal és digitális egységünkkel, a Henkel dx-el érjük el, amely a digitális átalakulásunk és az innovatív, technológia-vezérelt üzleti modellek hajtóereje.

TECHNOLÓGIA ÁLTAL VEZÉRELT ÜZLETI MODELLEK


Digital Business

A mesterséges intelligenciától a kiterjesztett valóságon át a 3D nyomtatásig: vállalatunknál digitális technológiákat alkalmazunk és szakértelmünkkel segítjük előmozdítani az Ipar 4.0 irányában történő átalakulást. Optimalizáljuk üzleti tevékenységünket – és tartós hozzáadott értéket teremtünk a legkülönbözőbb ipari szektorból érkező fogyasztók, ügyfelek és partnerek részére.

INNOVÁCIÓ EGYÜTTMŰKÖDÉS RÉVÉN


Open Innovation & Ventures

A Henkelnél a nyílt innovációra és kockázatvállalásra támaszkodunk. Világszerte keresünk és fektetünk be start-up vállalkozásokba, hogy velük közösen megvalósíthassuk a digitális átalakulást célzó projekteket. Ezek az innovatív technológiák és megoldások értékes források mindegyik üzletágunk számára.DIGITÁLIS ÁTALAKULÁS


Digital Transformation

Henkel dx egységünkkel felgyorsítjuk digitális átalakulásunkat. A digitális technológiák és adatok kihasználásával további hozzáadott értéket teremtünk ügyfeleink és fogyasztóink számára, és növeljük folyamataink hatékonyságát.