gettyimages-1185878319-170667a

DIGITALIZÁCIÓ

Új üzleti és együttműködési modellek, egyedülálló vásárlói élmények, valamint az adatok és a technológia okos felhasználása: a digitalizáció segítségével alakítjuk a holnap piacait.

Vegye fel velünk a kapcsolatot

VEZETŐ SZEREP A MAI PIACOKON
A HOLNAP PIACAINAK ALAKÍTÁSA

A digitalizáció céltudatos növekedés stratégiai keretünknek meghatározó eleme, így kulcsfontosságú a Henkel jövője szempontjából. A digitalizáció révén hozzáadott értéket teremtünk az ügyfelek és a fogyasztók számára. Új üzleti modelleket dolgozunk ki az iparág számára, és bővítjük vállalatunk teljeskörű adatintegrációját. Mindezt erős digitális üzleti fókusz és digitális szervezetünk révén, a Henkel dx segítségével érjük el, amely a digitális átalakulás és az innovatív technológia-vezérelt üzleti modellek mozgatórugója.

TECHNOLÓGIA ÁLTAL VEZÉRELT ÜZLETI MODELLEK


Digital Business

A mesterséges intelligenciától a kiterjesztett valóságon át a 3D nyomtatásig: vállalatunknál digitális technológiákat alkalmazunk és szakértelmünkkel segítjük előmozdítani az Ipar 4.0 irányában történő átalakulást. Optimalizáljuk üzleti tevékenységünket – és tartós hozzáadott értéket teremtünk a legkülönbözőbb ipari szektorból érkező fogyasztók, ügyfelek és partnerek részére.

INNOVÁCIÓ EGYÜTTMŰKÖDÉS RÉVÉN


Open Innovation & Ventures

A Henkelnél a nyílt innovációra és kockázatvállalásra támaszkodunk. Világszerte keresünk és fektetünk be start-up vállalkozásokba, hogy velük közösen megvalósíthassuk a digitális átalakulást célzó projekteket. Ezek az innovatív technológiák és megoldások értékes források mindegyik üzletágunk számára.DIGITÁLIS ÁTALAKULÁS


Digital Transformation

Henkel dx egységünkkel felgyorsítjuk digitális átalakulásunkat. A digitális technológiák és adatok kihasználásával további hozzáadott értéket teremtünk ügyfeleink és fogyasztóink számára, és növeljük folyamataink hatékonyságát.