Vállalati kultúra

Henkel Purpose - Thumbnail

Célunk kifejezi mindazt, ami bennünket a Henkelnél egyesít: Pioneers at heart for the good of generations. Világszerte több mint 50 ezer munkatársból álló sokszínű csapat vagyunk, termékeinken, szolgáltatásainkon és megoldásainkon keresztül nap mint nap törekszünk az élet gazdagítására és javítására. Célunk gyökereinkből ered és a jövőbe tekintve az innováció, a felelősség és a fenntarthatóság hosszú távú örökségét hordozza magában. Közös értékeink és a Leadership Commitment irányítja mindennapi döntéseinket és tetteinket. 

Célunk

Corporate Culture Visual

Az egész egy álommal kezdődött. 145 évvel ezelőtt Fritz Henkel vállalkozóként és bátor úttörőként forradalmasította az emberek mindennapjait. Ezzel megalapozva egy sikertörténetet: az alkalmazottai, a társadalom és a környezet számára. Még jóval azelőtt, hogy a kifejezést ismerték volna, a fenntarthatóságot helyezte előtérbe. 

A Henkel név ma is ezeket az értékeket testesíti meg. Egységként, több mint 50 ezer fős színes közösség vagyunk, akikben bíznak a vevők és a fogyasztók. Termékeinkkel, szolgáltatásainkkal és megoldásainkkal naponta milliárdok életét gazdagítjuk és javítjuk. Megvan bennünk a lehetőség, hogy sokkal többet érjünk el.  

Úttörő szellemiségünkkel, tudásunkkal és erőforrásainkkal olyan jövőt alakítunk, amelyben érdemes élni a jövő generációi számára. Innovációinkkal és technológiáinkkal értéket teremtünk vevőink és fogyasztóink számára, sikeressé tesszük csapatunkat és kiállunk a jóért világszerte.

Értékeink

Értékeink vezetik minden cselekedetünket, a döntéseinket és viselkedésünket. Minden nap rengeteg döntést kell hoznunk egy erősen változó környezetben. Sokszínűek vagyunk: különböző kulturális háttérrel és különböző tapasztalatokkal rendelkezünk, nagyon különböző piacokon és iparágakban működünk. Éppen ezért, a jövőbeli sikereink érdekében oly fontosak az egyértelmű értékek, amelyeket mindenki oszt, ért, és ezek szerint cselekszik a Henkelnél.