VÁLLALATI KULTÚRA

Corporate Culture Visual

Célunk kifejezi mindazt, ami bennünket a Henkelnél egyesít: Pioneers at heart for the good of generations. Világszerte csaknem 48 000 munkatársból álló sokszínű csapat vagyunk, termékeinken, szolgáltatásainkon és megoldásainkon keresztül nap mint nap törekszünk az élet gazdagítására és javítására. Célunk gyökereinkből ered és a jövőbe tekintve az innováció, a felelősség és a fenntarthatóság hosszú távú örökségét hordozza magában. Közös értékeink és a Leadership Commitment irányítja mindennapi döntéseinket és tetteinket. 

Célunk

Az egész egy álommal kezdődött. Több, mint 145 évvel ezelőtt Fritz Henkel vállalkozóként és bátor úttörőként forradalmasította az emberek mindennapjait. Ezzel megalapozva egy sikertörténetet: az alkalmazottai, a társadalom és a környezet számára. Még jóval azelőtt, hogy a kifejezést ismerték volna, a fenntarthatóságot helyezte előtérbe.

A Henkel név ma is ezeket az értékeket testesíti meg. Egységként, csaknem 48 000 fős színes közösség vagyunk, akikben bíznak a vevők és a fogyasztók. Termékeinkkel, szolgáltatásainkkal és megoldásainkkal naponta milliárdok életét gazdagítjuk és javítjuk. Termékeinkkel, szolgáltatásainkkal és megoldásainkkal naponta milliárdok életét gazdagítjuk és javítjuk. Megvan bennünk a lehetőség, hogy sokkal többet érjünk el.  

Úttörő szellemiségünkkel, tudásunkkal és erőforrásainkkal olyan jövőt alakítunk, amelyben érdemes élni a jövő generációi számára. Innovációinkkal és technológiáinkkal értéket teremtünk vevőink és fogyasztóink számára, sikeressé tesszük csapatunkat és kiállunk a jóért világszerte.

Henkel Purpose - Thumbnail

Értékeink

Értékeink vezetik minden cselekedetünket, a döntéseinket és viselkedésünket. Minden nap rengeteg döntést kell hoznunk egy erősen változó környezetben. Sokszínűek vagyunk: különböző kulturális háttérrel és különböző tapasztalatokkal rendelkezünk, nagyon különböző piacokon és iparágakban működünk. Éppen ezért, a jövőbeli sikereink érdekében oly fontosak az egyértelmű értékek, amelyeket mindenki oszt, ért, és ezek szerint cselekszik a Henkelnél.

Etikai kódexünk

Mi egy olyan vállalat vagyunk, amely minden országban, minden üzletágban és funkciónális területen tisztességesen és magas etikai normák szerint végzi üzleti tevékenységét – ezt a hozzáállást Pioneers at heart for the good of generations vállalati célunk is kihangsúlyozza. Az úttörő szellem és a szabálykövetés nem mondanak ellent egymásnak, hanem kéz a kézben járnak.

Az erkölcsi és jogi normáknak való megfelelőség (compliance) mindig is meghatározó szerepet töltött be és tölt be gondolkodásmódunkban és üzleti gyakorlatunkban. Etikai Kódexünknek ezért van kiemelkedő szerepe. Iránytűként szolgál tetteink és magatartásunk számára, segít eligazodni összetett helyzetekben, hogy helyes döntéseket hozzunk, és megőrizzük azt a kiváló nemzetközi hírnevet, amelyet generációk során szereztünk meg ügyfeleink, partnereink és azon közösségek körében, ahol vállalatunk jelen van.

Our Code of Conduct

Our Code of Conduct