Ez a Henkel Magyarország

3-erbild-webseite-1640x514px

Több mint 145 éves örökségünkre építve nap mint nap újragondoljuk és jobbá tesszük az életet. A mai és a jövő nemzedékei számára. Innovatív és fenntartható márkáink és technológiáink révén csapatainkon keresztül világszerte.  

A Henkel mind az ipari, mind a fogyasztói üzletágban vezető szerepet tölt be: Portfóliónkban jól ismert hajápolási termékek, mosószerek, öblítők, valamint ragasztók, tömítőanyagok és funkcionális bevonatok találhatók.

Kik vagyunk és mi hajt bennünket

WE AREPIONEERS AT HEARTFOR THE GOOD OF GENERATIONS

Mountain

A „Pioneers at heart for the good of generations” vállalati célunk összefoglalja, hogy mit képviselünk, hogyan dolgozunk, és ez képezi stratégiánk alapját is. Cégalapítónk, Fritz Henkel úttörő szellemisége az, ami még ma is megkülönbözteti és összeköti a Henkel alkalmazottait világszerte. A törekvés és motiváció, hogy együtt dolgozzunk a holnap megoldásain. Ma. Minden nap. Ezt nemcsak magunkért tesszük, hanem a jövő nemzedékeiért is, mert közös a felelősségünk.

Henkel Magyarország

A Henkel Magyarország Kft. közép-kelet-európai régió első Henkel-vállalataként 1987 óta van jelen a hazai piacon.

A vállalat márkáival és technológiáival három – 
Adhesive Technologies, Consumer Brands – üzleti területen működik, többek között olyan jól ismert márkákkal, mint a Persil, Tomi, Silan, Bref, Fa, Schwarzkopf, Syoss, Schauma, Igora, Blondme, Loctite, PrittPattex, Ceresit, Teroson.

Emellett két gyárban folytat termelést: Környén multitechnológiai ragasztóanyagok, míg Körösladányban mosó- és háztartási tisztítószerek készülnek hazai és nemzetközi piacokra egyaránt.

Üzletágaink

HenkelAdhesiveTechno­lo­gies

adhesive-foliage

Világszerte vezető szerepet töltünk be a ragasztók, tömítőanyagok és funkcionális bevonatok terén – mind az ipari alkalmazások, mind a fogyasztók és szakemberek számára.

Consumer Brands

Henkel Consumer Brands Stage Visual

A Consumer Brands üzletágunk a mosó és háztartási tisztítószer, illetve haj területek fogyasztói márkáit és termékeit öleli át. 

Történeteink

Sokszínűség & Befogadás

A Henkelnél támogatjuk a Sokszínűség & Befogadás holisztikus megközelítését. Versenyelőnyünkhöz munkatársaink sokszínűsége, háttere, tapasztalata, tehetsége, tudása, kreativitása és az egyéni különbözőség szolgál alapul. Nemzetközi vállalatként a Henkel közel 80 országban foglalkoztat munkavállalókat, akik a világ 120 nemzetét képviselik. Munkatársaink körülbelül 85 százaléka Németországon kívül, és több mint a fele feltörekvő országokban dolgozik. Úgy gondoljuk, hogy sikerünk egy erős globális csapaton alapul, és éppen munkatársaink sokszínűsége a legfőbb hajtóerőnk. A sokféleség és a befogadó vállalati kultúra a kreativitás, innováció és találékonyság fő előmozdítói. Az a képességünk, hogy kiváló eredményeket mutassunk fel, abból táplálkozik, és attól függ, be tudjuk-e ágyazni a sokszínűség és befogadás alapelveit vállalati kultúránkba és üzleti tevékenységünkbe.

Rendkívül elkötelezettek vagyunk az olyan csapatok létrehozása mellett, amelyek megfelelnek piacaink igényeinek és ügyfeleink elvárásainak, ezért csapataink tagjai számos különböző kultúrából érkeznek, különböző készségekkel és szaktudással rendelkeznek. Meggyőződésünk, hogy az ilyen sokszínű csapatok ösztönzik az innovációt és a problémamegoldás új módjait teszik lehetővé, azonban megfelelő működésükhöz egy befogadó vállalati kultúrára és vezetőségre is szükség van.