Ceresit

Az építőipari kivitelezések összetettségükből adódóan mindig egyedi termékválasztékot igényelnek. Az általunk kínált valamennyi megoldás megbízható minőségű és hosszú távú kísérleteken alapul. A Ceresit legfontosabb termékkategóriái – a burkolat ragasztók, vízszigeteléshez és hőszigeteléshez használható ragasztók – révén egyedi termékek és rendszerszintű megoldások széles skáláját kínálja a szakipari és építőipari felhasználóknak.

Ebben a folyamatos növekedést mutató ágazatban a Ceresitet megbízható minőségű márkaként tartják számon, amelynek hidegburkolási és külső hőszigetelő rendszerei garantálják a professzionális megoldásokat. Üzleti sikerünk titka a szakiparosokkal és az ipari ágazatokkal való együttműködés. Legfőbb célunk, hogy a szakiparosok megbízható, kompetens építkezési partnernek tekintsenek bennünket. Kulcsfontosságú értékeinkre – az innovációra, minőségre, műszaki szaktudásra és fenntarthatóságra – összpontosítva minden tőlünk telhetőt megteszünk annak érdekében, hogy mindenkor innovatív, kiváló minőségű, és a lehető legalkalmasabb rendszerszintű megoldásokat kínáljuk. A Ceresit a megbízhatóságot és professzionális minőséget jelképezi, ugyanakkor törekszik az energia-hatékonyság javítására és a természeti erőforrások megóvására.

Szerteágazó tapasztalataink, tudásunk, technológiáink és kiemelkedően innovatív termékeink segítségével vásárlóink is sikeresebben és hatékonyabban tudják védeni Földünk természeti erőforrásait. Minőség a mestereknek.

Top márka
www.ceresit.hu

Szakembereknek

A nagy építőipari projektek elsősorban szerteágazó tapasztalatot és a legújabb generációs, tökéletesen kidolgozott termékeket igénylik. A márkatörténet 100 éve folyamán a Ceresit már mindkét téren bizonyított. Pontosan ezért tudta kivívni az emberek bizalmát világszerte.

A Ceresit úgy alakította ki termékkínálatát, hogy az megfeleljen azoknak a szakiparosoknak, építészeknek, kivitelezőknek és építtetőknek az elvárásaiknak, akik rendszeresen végeznek ilyen jellegű munkát, és megoldásokat igényelnek az alábbiakra:

• Felület előkészítés, aljzatkiegyenlítés
• Vízszigetelés
• Javítás és felújítás
• Ragasztás
• Tömítések és bevonatok
• Réskitöltés
• Összeszerelés
• Szigetelés – kiemelt figyelemmel a magasépítészetre

Végfelhasználóinknak

Mindazoknak, akik hatékonyan kívánnak építkezési vagy felújítási munkát végezni: A Ceresit olyan termékeket kínál, amelyet különböző szakképzettséggel rendelkező barkácsolók használhatnak, akik könnyen kivitelezhető, kiváló minőségű és tartós eredményre vágynak.