RÓLUNK

beauty-care-hair1-1-

A Consumer Brands üzletágunk egy fedél alatt egyesíti fogyasztói területeinket. Optimalizált portfólióval, ikonikus és erős márkákkal, technológiákkal a Consumer Brands a világ számos piacán vezető szerepet tölt be, különösen a haj kategóriában, illetve a mosó- és háztartási tisztítószerek terén.

TOP MÁRKÁINK

Nő kosárral, amely tele van Henkel termékekkel, mint például: Persil, Gliss, Bref, Somat, taft és még sok más.

Innovatív márkáink megfelelnek a fogyasztói igényeknek, és növelik a Henkel versenyelőnyét az innováció és a fenntarthatóság területén.

FŐ KATEGÓRIÁK

Bal oldalon: egy nő hajápoló terméket alkalmaz göndör hajára, jobb oldalon egy férfi hajtogatja a ruhákat.

A fogyasztási cikkek területén több kategóriát felölelő platformként portfóliónk két fő kategóriára összpontosít, ez a: mosó- és háztartási tisztítószer, illetve a haj.

Férfi a konyhában mosogat

Mosó- és háztartási tisztítószer

A Henkel csaknem 150 évvel ezelőtt egy mosószerrel kezdte meg üzleti tevékenységét. Mára mosó- és háztartási tisztítószer kínálatunk mosószer, mosási segédanyagok, mosogatószer, felületi- és toalett tisztító termékeket tartalmaz.

Nő a fürdőszobában, a fürdőkádban mossa hosszú barna haját

Haj

Hajkategóriánkkal mind a fogyasztói termékek, mind a professzionális cikkek területén aktívak vagyunk. A haj fogyasztói szegmensünk hajápoláshoz, hajformázáshoz kínál termékeket. A professzionális fodrászatok számára hajkezelő, hajszínező, hajápoló és hajformázó termékeket kínálunk. A Schwarzkopf Professional a világ három vezető professzionális hajtermékek szállítója közé tartozik.