Schwarzkopf

A Schwarzkopf egy olyan kozmetikai márka, amely a minőséget, a szakértelmet és az újítást jelenti a világban már több mint 120 éve. A Schwarzkopf márka a vásárlók és a profi fodrászok teljes bizalmát élvezi.

A Schwarzkopf az innovációt, a megbízhatóságot, a bizalmat és a szakértelmet jelenti – a vállalat ezekben hisz és erre is építkezik. Minket a gyönyörű haj iránti szenvedély vezérel és ez a szenvedély minden termékünkben jelen van. 

Kiskereskedelmi fogyasztók számára

Professzionális hajápolás Önnek.

Az innovációt, a megbízhatóságot, a bizalmat és a szakértelmet jelentjük –vállalatunk ezekben hisz és erre is építkezik. A márka sikere és a vásárlók elégedettsége annak eredménye, hogy a cég mindenkor azon magas elvárásoknak igyekszik megfelelni, amelyet jól kifejez a „Professzionális hajápolás Önnek.” szlogen.

Minket a gyönyörű haj iránti szenvedély vezérel és ez a szenvedély minden termékünkben jelen van. Mint esernyőmárka, a Schwarzkopf számos márkát foglal magába 3 kategóriát is érintve: hajápolás, hajfestés & hajformázás. A Schwarzkopf már bebizonyította hatékonyságát olyan legendás termékek/márkák bevezetésével, mint a Schauma, a Drei Wetter Taft és a Brillance. A jól ismert Schwarzkopf márkajelzés minden termék csomagolásán megjelenik, és minden TV hirdetésben markánsan feltűnik. Ez pedig minden Schwarzkopf márkanév alatt bevezetett újítás és termék javára válik.  

Professzionális fodrászoknak 

Schwarzkopf Professional – Together. A passion for hair

Hiszünk a teljességben, hisszük, hogy az egész értékesebb, mint az egyes részek összege. Hiszünk közös szenvedélyünkben, a gyönyörű hajban. Hiszünk az őszinte, életre szóló üzleti kapcsolatokban.

Mi - a Schwarzkopf Professional - a fodrászokért vagyunk!

Mindent fodrászainkért teszünk. Köréjük építettük dinamikus üzleti modellünk. Innovatív termékek, tanácsadói támogatás, szakszerű oktatás, hozzáférhető ihletforrások, valódi elismerés – mindezeket kínáljuk, és még ennél is többet. Sikereinket fodrászpartnereink sikerében mérjük. Ez minden ami nekünk számít.