Schwarzkopf

A Schwarzkopf egy olyan kozmetikai márka, amely a minőséget, a szakértelmet és az újítást jelenti a világban már több mint 120 éve. A Schwarzkopf márka a vásárlók és a profi fodrászok teljes bizalmát élvezi.

A Schwarzkopf az innovációt, a megbízhatóságot, a bizalmat és a szakértelmet jelenti – a vállalat ezekben hisz és erre is építkezik. Minket a gyönyörű haj iránti szenvedély vezérel és ez a szenvedély minden termékünkben jelen van. 

Kiskereskedelmi fogyasztók számára

Professzionális hajápolás Önnek.

Az innovációt, a megbízhatóságot, a bizalmat és a szakértelmet jelentjük –vállalatunk ezekben hisz és erre is építkezik. A márka sikere és a vásárlók elégedettsége annak eredménye, hogy a cég mindenkor azon magas elvárásoknak igyekszik megfelelni, amelyet jól kifejez a „Professzionális hajápolás Önnek.” szlogen.

Minket a gyönyörű haj iránti szenvedély vezérel és ez a szenvedély minden termékünkben jelen van. Mint esernyőmárka, a Schwarzkopf számos márkát foglal magába 3 kategóriát is érintve: hajápolás, hajfestés & hajformázás. A Schwarzkopf már bebizonyította hatékonyságát olyan legendás termékek/márkák bevezetésével, mint a Schauma, a Drei Wetter Taft és a Brillance. A jól ismert Schwarzkopf márkajelzés minden termék csomagolásán megjelenik, és minden TV hirdetésben markánsan feltűnik. Ez pedig minden Schwarzkopf márkanév alatt bevezetett újítás és termék javára válik.  

Magyarországon elérhető márkáink

Professzionális fodrászoknak 

Schwarzkopf Professional – Together. A passion for hair

Hiszünk a teljességben, hisszük, hogy az egész értékesebb, mint az egyes részek összege. Hiszünk közös szenvedélyünkben, a gyönyörű hajban. Hiszünk az őszinte, életre szóló üzleti kapcsolatokban.

Mi - a Schwarzkopf Professional - a fodrászokért vagyunk!

Mindent fodrászainkért teszünk. Köréjük építettük dinamikus üzleti modellünk. Innovatív termékek, tanácsadói támogatás, szakszerű oktatás, hozzáférhető ihletforrások, valódi elismerés – mindezeket kínáljuk, és még ennél is többet. Sikereinket fodrászpartnereink sikerében mérjük. Ez minden ami nekünk számít.