RÓLUNK


Adhesive Technologies

Az Adhesive Technologies üzletágunk a ragasztók, tömítőanyagok és funkcionális bevonatok globális piacvezetője – ipari ügyfelek, valamint fogyasztók és szakemberek számára. A feldolgozóipar globális iparági és alkalmazási szakértőjeként szorosan együttműködünk ügyfeleinkkel és partnereinkkel. Így teremtünk fenntartható értéket minden érdekelt fél számára – megbízható márkákkal és egyedülálló technológiai portfóliónkon alapuló, rendkívül hatékony megoldásokkal.

10 790

millió eurós árbevétel 2023-ben

Ez a Henkel teljes forgalmának 

50%-a

A Henkel alkalmazottaknak

49%-a
> 100 000

ipari ügyfél

> 800

iparági szegmens

TECHNO­LÓGIAI FŐ MÁRKÁINK

A fekete-fehér képen egy fúró látható hűtőpermettel

Ipari termékportfóliónk globálisan öt technológiai fő márkára tagolódik: Loctite, Technomelt, Bonderite, Teroson és Aquence. A fogyasztók és a szakemberek számára Magyarországon több globális márkára összpontosítunk: Loctite, Pattex, Pritt és Ceresit.

ÜZLETI TERÜLETEINK

agasztó felvitele egy áramköri lapra 4 tűs géppel.

Az Adhesive Technologies üzletágunk három nagy területet foglal magában: Szakipar, építőipar és professzionális terület, Mobilitás és elektronika, valamint Csomagolási és fogyasztási cikkek.


Adhesive Technologies Craftsmen, Construction and Professional

Szakipar, építőipar és professzionális terület

A szakipari, építőipari és professzionális üzleti területen több, mint 800 iparági szegmensben nyújtunk rendkívül hatékony megoldásokat a lakosság és szakipar, valamint építőipar számára, illetve gyártáshoz és professzionális karbantartáshoz. Innovatív termékeket és megoldásokat kínálunk ügyfeleink számára erős globális márkaplatformokon keresztül. Választ adunk olyan globális technológiai trendekre, mint a fenntartható építés, barkácsolás, intelligens gyártási folyamatok és előre jelző karbantartás.

A budapesti Tech Center és Oktatási központunk fontos színtere az Adhesive Technologies szakipari és professzionális területének, ahol szakembereink termékeink és eszközeink professzionális felhasználását és alkalmazását mutatják be szakmai oktatásokon keresztül, valamint belső minőségi teszteket végeznek és új technológiákat, berendezéseket próbálnak ki.


Adhesive Technologies Automotive and Metals

Mobilitás és elektronika

A mobilitás és elektronika üzleti területen nemzetközi ügyfeleink számára személyre szabott megoldásokat és speciális műszaki szolgáltatásokat nyújtunk az autó-, elektronikai és ipari ágazatokban. Versenyelőnyt biztosítunk ügyfeleinknek a technológia, a félvezetők, az autók és az iparcikkek találkozásánál. Egyedülálló technológiai portfóliónkkal, és piaci szakértelmünkkel választ adunk az olyan globális trendekre, mint a villamosítás, az összekapcsolhatóság, az önvezetés és az ipari karbonsemlegesség.

A postás egyik kezében borítékot, a másikban egy kis csomagot tart. A háttérben egy fehér kisteherautó.

Csomagolási és fogyasztási cikkek

A csomagolás és fogyasztási cikkek üzleti területen innovatív megoldásokat kínálunk a fogyasztási cikkek és márkatermékek gyártóinak, valamint a csomagolóiparnak világszerte. Erős, hosszú távú és bizalmi kapcsolatokra építve, hatékony megoldásokkal nyújtunk értéket az ügyfelek márkáihoz és kínálatához. Egyedülálló technológiai portfóliónkkal, és piaci szakértelmünkkel olyan globális fogyasztói trendekre adunk választ, mint a fenntarthatóság, a körforgásos gazdaság előmozdítása és a legmagasabb szintű élelmiszer-biztonság biztosítása.