Loctite

Az ember és a gép megállíthatatlan ereje.

A Loctite a ragasztók, tömítőanyagok és felületkezelések vezető márkája világszerte. Áttörő technológiával olyan megoldásokat kínálunk, amelyek megvalósítják céljainkat, hatékonyabb ragasztóanyagokat biztosítva, melyek időtállóak, erősek, tartósak, hogy felszabadítsák az emberekben és a gépekben rejlő korlátlan lehetőségeket. Tudjon meg még többet a legnagyobb igényeket támasztó ipari alkalmazásokhoz nyújtott kiterjedt termékporfóliónkról.

Top márka
www.loctite.com

Ipari felhasználásra

A Henkel Loctite márkájú kiváló minőségű termékei megbízható műszaki megoldást nyújtanak a ragasztási, tömítési és felület-bevonási feladatokhoz. A felhasználói innovációt és a gyártási folyamat fejlesztését biztosító, a végtermék megbízhatóságát növelő, egyre bővülő Loctite termékcsalád tagjai megoldást kínálnak a legigényesebb ipari alkalmazásokra is.

További tájékoztatás a henkel-adhesives.com oldalon található (angol nyelven).

Lakossági felhasználásra

A felhasználók szerte a világon bíznak a Loctite márkában, amely megoldást kínál a gyors, erős és tartós ragasztáshoz. Innovatív technológiáink és garantált eredményeink a világ elsőszámú ragasztómárkájává tettek minket.

Loctite. Sosem hagy cserben.