Adhesive Technologies

A Henkel Adhesive Technologies világszerte vezető szerepet tölt be a nagyhatású megoldások területén. Áttörő újításaink egyedülálló portfóliójával, személyre szabott megoldásokkal és a ragasztók, tömítőanyagok és felületkezelő bevonatok tekintetében erős márkákkal napjaink piacát vezetjük, a holnap piacát pedig építjük. Egyesítjük az innováció és a technológia területén szerzett vezető szerepünket, valamint szoros partnerkapcsolatokat ápolunk, hogy olyan megoldásokat kínálhassunk, amelyek számtalan ipari és fogyasztási cikk nélkülözhetetlen részét képezik. Globális jelenlétünket és szakértelmünket kihasználva kínáljuk világszerte vevők és fogyasztók számára a legmagasabb színvonalú szolgáltatás és a vezető technológiák nyerő kombinációját.

Ipari termékkínálatunkat öt felhasználási technológiához tartozó márka – a Loctite, a Bonderite, a Technomelt, a Teroson és az Aquence – alá sorolva állítottuk össze. A lakossági és szakipari piacokon négy globális márkánk, a Pritt, a Loctite, a Ceresit és a Pattex áll figyelmünk középpontjában.

  • A Csomagolási és fogyasztói cikkek ragasztóanyagainak területén legnagyobb márkákat előállító cégekkel és nemzetközi vásárlóinkkal együttműködve fejlesztjük ki innovatív és fenntartható megoldásainkat az élelmiszercsomagolás és fogyasztói termékek területén.
  • A Közlekedési és fémipari területen a legkiválóbb rendszerszintű megoldásokat, átfogó technológiai portfóliót valamint speciális szakszolgáltatásokat nyújtunk az autóipari, a repülőgép gyártási, az űrhajózási és a fémipari ügyfeleink számára.
  • Az Általános ipari területen ügyfeleink számára átfogó termék portfóliót ajánlunk tartós iparcikkek gyártásához és karbantartásához.
  • Elektronikai üzleti területünk energiaipari vásárlóink számára innovatív, fejlett technológiát alkalmazó ragasztóanyagok széles választékát kínálja világszerte mikrochipek, elektronikus berendezések és fűtési rendszerek gyártásához.
  • Adhesive üzletágunk Lakossági, szakipari és építőipari területe márkás termékek széles választékát kínálja lakossági fogyasztók és szakemberek számára.

A Henkel egyik ragasztógyára Magyarországon van. A Környei ipari parkban zöldmezős beruházásként felépült gyárban jelenleg vizes bázisú ragasztók valamint az elektronikai ipar számára készülnek ragasztóanyagok. 

Piacaink

Mindennapi életünk során számos olyan árucikkel találkozunk, amelyek gyártása során Henkel-termékeket használnak: autók, könyvek és magazinok, számítógépek, repülőgépek, hűtőszekrények, mobiltelefonok, bútorok, textilipari termékek, csomagolóeszközök és számtalan további termék. 

Tájékoztatók és szolgáltatások