Pritt

A Pritt több mint 50 éve könnyíti meg a papír- és kartonragasztást otthon, az iskolában és a munkahelyeken szerte a világon. A Pritt ragasztóstift, amelyből évente több mint 120 millió darabot állítanak elő, a világ vezető márkája.

A folyamatos minőségjavításnak köszönhetően – ez az egyetlen olyan ragasztó, amely 90%-ban természetes anyagú ragasztómasszából áll, ugyanakkor nem tartalmaz sem oldószert, sem PVC-t, s mindemellett 20°C-on mosható – a Pritt stift használata gyermekek számára is tökéletesen megfelelő és biztonságos. Sőt, mi több, ezt a természetes termékösszetételt kiterjesztettük a teljes termékcsaládra, ideértve a színes ragasztóstiftek és folyékony ragasztók teljes kínálatát is.

A Henkel – mindig a fenntarthatóság szempontjának leginkább megfelelő megoldásra törekedve – tovább folytatja a Pritt márkatermékek innovációját, és a kimagasló minőséget hoz létre a színes ragasztóstiftek, folyékony ragasztók, ragasztószalagok és hibajavítók, sőt, a ragasztást igénylő kézműves munkák terén is.