Absztrakt kép a Henkel üzleti területeiről - Adhesive Technologies, Haj illetve Mosó- és háztartási tisztítószerek

ÜZLETI TERÜLETEINK

Márkáival, innovációival és technológiáival a Henkel vezető piaci szerepet tölt be az ipari és fogyasztói üzletágakban Magyarországon és világszerte.

Két üzletágunkat összeköti az újító szellemiség, hogy minden nap újra tervezzük és gazdagítsuk az életet – a ma és jövő nemzedéke számára. A több, mint 145 éves tapasztalatunkra építünk. Termékeink fontos szerepet játszanak emberek millióinak mindennapi életében, és egész ágazatokat és iparágakat alakítanak át.

Az Adhesive Technologies globális piacvezető a ragasztók, tömítőanyagok és funkcionális bevonatok területén. A Consumer Brands vezető szerepet tölt be a hajkategóriában, valamint a mosó- és háztartási tisztítószerek területén Magyarországon és a világ számos piacán. Tudjon meg többet két üzletágunkról, márkáinkról és portfólióinkról, a fenntarthatósághoz való hozzájárulásunkról és a velünk való együttműködés lehetőségeiről.

ADHESIVE TECHNO­LOGIES

Egy női arc a háttérben. Elől egy kék kesztyűs kéz, ami egy csavart és egy anyát fog.

Ragasztóink, tömítőanyagaink és funkcionális bevonataink révén vezető szerepet töltünk be a piacon, és alakítjuk a holnapot – az ipari alkalmazásokban, valamint a szakemberek és fogyasztók számára.

CONSUMER BRANDS

Nő kosárral, amely tele van Henkel termékekkel, mint például: Persil, Gliss, Bref, Somat, taft és még sok más.

Consumer Brands portfóliónk sok fogyasztó mindennapi életének szerves része. Világszerte jól ismert, kiváló minőségű hajápolási, hajformázási és hajszínező termékeket, mosószereket, textilöblítőket és még sok más terméket kínálunk a fogyasztók és a professzionális fodrászok számára.