AZ ÉLET ÚJRAGONDOLÁSA ÉS JOBBÁ TÉTELE MINDEN NAP

Henkel Brand Movie (1) - Thumbnail

Nap mint nap vezető szerepet játszunk az élet újragondolásában és jobbá tételében. Ma és a jövő nemzedékei számára. Márkáink és technológiáink révén csapatainkon keresztül szerte a világon.

Célunk kifejezi azt, ami mindannyiunkat összeköt a Henkelnél: Pioneers at heart for the good of generations. Innovatív szellemünkre, tudásunkra és erőforrásainkra építünk, hogy céltudatos jövőt alakítsunk ki a következő nemzedékek számára.

Készen állunk az újragondolásra!

KÉPZELJE EL, AHOGY AZ UNOKÁI MEGKÉRDEZIK ÖNTŐL, HOGY MIT JELENT AZ A SZÓ: „ELDOBNI”.

Mountain

Még nem tartunk ott, de minden nap azon dolgozunk, hogy egy olyan világot teremtsünk, ahol minden csomagolás újrahasznosítható vagy újra és újra felhasználható.

KÉPZELJE EL AZT, HOGY A KÖRFORGÁ­SOS GAZDASÁG MAGA A GAZDASÁG.

Bridge

Még nem tartunk ott, de minden nap azon dolgozunk, hogy egy olyan világot teremtsünk, amelyben egyáltalán nem kerül műanyag a környezetbe.

KÉPZELJE EL, HOGY HOLNAP VISSZATEKINT, S AZT LÁTJA, HOGY MÁR MA VÁLTOZÁST ÉRTÜNK EL.

Nő a laborban

Még nem tartunk ott, de minden nap azon dolgozunk, hogy egy olyan világot teremtsünk, ahol nincsen többé klímaválság. A mi hozzájárulásunk: 2030-ra klímapozitívvá válni.

KÉPZELJE EL, HOGY A TISZTA RUHÁKHOZ MINDÖSSZE NÉHÁNY CSEPP VÍZ ELEGENDŐ.

Laundry

Még nem tartunk ott, de minden nap azon dolgozunk, hogy egy olyan világot teremtsünk, ahol a mosáshoz csak minimális víz és energia szükséges.

KÉPZELJE EL, AZ IGAZI EGYÉNRE SZABOTT HAJÁPOLÁST.

220818-hen-nhm-3395

Még nem tartunk ott, de minden nap azon dolgozunk, hogy egy olyan világot teremtsünk, ahol minden termék az Ön egyéni igényeihez és preferenciáihoz igazodik.

KÉPZELJE EL, HOGY AUTÓJÁT MÁSODPER­CEK ALATT FELTÖLTI.

Adhesives Charging

Még nem tartunk ott, de minden nap azon dolgozunk, hogy egy olyan világot teremtsünk, ahol a járművek feltöltése gyorsabb, mint a tankolás. Legkorszerűbb megoldásaink jobb és biztonságosabb akkumulátorok készítésében segítenek.

KÉPZELJE EL, HOGY A KÜLÖNBSÉGEK KÖZELEBB HOZNAK BENNÜNKET EGYMÁSHOZ.

Basketball

Még nem tartunk ott, de minden nap azon dolgozunk, hogy egy olyan világot teremtsünk, ahol értékeljük sokszínűségünket és együtt többet érünk el.

KÉPZELJE EL, AMINT AZ OKTATÁS ESÉLYEGYEN­LŐSÉGET TEREMT.

Greenhouse

Még nem tartunk ott, de minden nap azon dolgozunk, hogy egy olyan világot teremtsünk, ahol az oktatás révén mindenki kiaknázhatja a benne rejlő lehetőségeket.

Meet the new Henkel brand design (1) - Thumbnail

Fedezze fel új dizájnunkat a Henkel Brand Hub oldalon.

Új márkadizájnunkat hosszú távra terveztük. Dinamikus, színes és könnyen használható. Rugalmasságot tesz lehetővé anélkül, hogy gyengítené azokat az elemeket, amelyek márkánkat erőssé és felismerhetővé teszi: ikonikus logónk, a Henkel piros és fehér színei, valamint egy egyedi és rendkívül rugalmas új betűtípus. Ezek teszik márkánkat azonnal felismerhetővé.

A Henkel sokszínűsége – annak üzletágai, termékei és az emberek – mindig is a sikerünk kulcsát jelentette. Márkánknak is ezt kell közvetítenie. Ezért „nyitjuk meg” a színek világát, vezetünk be egy új generációs betűtípust, és használjuk ki a digitális grafika végtelen lehetőségeit.