MUNKATÁRSAINK

fiatalok egy csoportja, ahogy kezük középen összeér

A „Pioneers at heart for the good of generations” vállalati célunk leírja mindazt, ami a Henkelnél összeköt mindannyiunkat. Úttörő szellemiségünkkel, tudásunkkal, termékeinkkel és technológiáinkkal emberek milliárdjainak életét szeretnénk gazdagítani és jobbá tenni nap mint nap, és olyan jövőt alakítani, melyben érdemes élni az eljövendő generációk számára. Fenntarthatósági stratégiánk megvalósítása során munkatársaink jelentik a különbséget, személyes elkötelezettségük, készségeik és tudásuk révén. Ezért szeretnénk tovább erősíteni munkatársaink fenntarthatóság iránti elkötelezettségét.

Sustainability at Heart

Fenntarthatósági Nagykövet Programunkban 2012 óta több mint 50 000 munkatársunkat képeztük ki világszerte. 2022 márciusában a programot egy magasabb szintre emeltük, és elindítottunk a tágabb megközelítést magában foglaló ‘Sustainability at Heart’ fenntarthatósági programunkat. Továbbra is felvértezzük munkatársainkat azokkal a tudással, készségekkel és gondolkodásmóddal, amelyek fontosak a Henkel fenntarthatóság terén vezető szerepéhez.

YouTube Thumbnail HEP Trailer (Thumbnail)

Ez a kisfilm betekintést nyújt a „Sustainability at Heart” programunkba, és célja, hogy motiválja, valamint inspirálja munkatársainkat. (Angol nyelvű)

Átfogó ajánlataink munkatáraink számára

A Sustainability at Heart program egy interaktív platform is egyben, ahol minden központi információ egy helyen megtalálható. Legfőbb célja:

  • tájékoztatást adni a 2030+ Fenntarthatósági Ambíció Keretrendszerünkről, a legfrissebb tartalmakról és hasznos anyagokról
  • munkatársaink számára különböző képzési formák felajánlása a tudás, a készségek és a gondolkodásmód elmélyítése érdekében
  • kapcsolatteremtés és hálózatépítés a motivált munkatársak között

Az újonnan kifejlesztett program többek között egy alapképzésből áll, amely elmagyarázza a legfontosabb kifejezéseket és fogalmakat, valamint a fenntarthatóság globális kihívásait a vállalati környezetben, és bemutatja, hogy a Henkel hogyan felel meg ezeknek a kihívásoknak. A "Fenntarthatósági úttörő képzést" az IESE Business School együttműködésével fejlesztették ki.

Emellett további üzletági témaspecifikus és speciális fenntarthatósági képzéseket kínálunk. Például klímatréningünk során munkatársaink rövid tanulási fejezetekben megérthetik az éghajlatváltozás alapjait, a társadalomra gyakorolt hatását, és konkrét cselekvési javaslatokat kaphatnak magán- és szakmai életükre.