Igora

A Schwarzkopf Professional tevékenységünk szívéhez legközelebb már több, mint egy évszázada a hajfestékek állnak.

Professzionális márkáink átfogó kínálatával inspiráló festékeket, szolgáltatásokat, valamint marketing és promóciós anyagokat biztosítunk partnereink számára, üzletük fejlesztése és támogatása céljából. Teljes körű oktatások - az elméletitől a digitális szemináriumokig - továbbá referencia fodrászeszközök segítségével biztosítjuk partnereink számára azt a tudást és azon képességeket, melyekkel kitűnhetnek a tömegből.

A rendszeresen megjelenő Essential Looks Kollekció által nyíltan elköteleztük magunkat, hogy a továbbiakban is a divat élvonalában maradunk, valamint biztosítjuk szalonjaink naprakészségét az aktuális trendek terén.

Immár több mint 50 éve az Igora élteti partnereink kreativitását, ezzel egyre magasabbra téve a mércéket a hajszínváltoztatás piacán. Üdvözlünk a valódi színek világában! Az Igora kimagasló teljesítménnyel támogatja elkötelezett partnereit. Premium kategóriás termékei révén, 100%-os teljesítményt biztosít, a legnagyobb kihívást jelentő helyzetekben is.

A fenntarthatóság jegyében átdolgoztuk a csomagolást, de azok továbbra is ugyanazt a magas teljesítményű, megbízható formulát rejtik*.  A fenntartható csomagolásnak köszönhetően partnereink csökkenthetik a szalon környezeti lábnyomát és a vendégeik irányába is egyértelműsíthetik a fenntarthatóság iránti elkötelezettségüket.

A festéktubusok 100%-ban újrahasznosított alumíniumból készülnek, a dobozok pedig 92%-ban újrahasznosított kartonpapírt tartalmaznak. A kupakok 100%-ban újrahasznosított műanyagból készülnek.

*a korábbi formulához képest