Silan

A Silan nem csak puhává varázsolja ruháit, de hosszantartó kellemes illatot is nyújt. Silan – egy kis luxus, amivel kényeztetem magam.

A Silan története 1965-re nyúlik vissza, amikor a Silan először tűnt fel a “Küzdelem a kemény ruhák ellen” szlogennel. A Henkel puha ruhák élményét ígérte a durva és kemény ruhák száműzetésével. Az 1970-es évek közepén az emberek gyorsan felfedezték, hogy a Silan a ruhákat nem csak lággyá, de friss illatanyagainak köszönhetően illatossá is varázsolja.

Ahogy egyre több fogyasztó küszködött rendkívül érzékeny bőrével, a Silan felismerve ezt az igényt, 2004-ben megalkotta a nagyon lágy és gyengéd hatású Silan Skin Sensitive-t. Bőrbarát formulájának köszönhetően vezető bőrgyógyászok is ajánlják, illetve a babák érzékeny bőrére is kiváló. Egy évvel később, 2005-ben, a Silan bevezette az Aroma Therapy termékcsaládot, mely a válogatott érzéki olajokkal egyedülálló kényeztetést nyújt érzékei számára. A Silan termékeket jellemző lágyság mellett az Aromatherapy termékei a ruha viselése során kedvezően hatnak testre és lélekre egyaránt.

Top márka
www.silan.hu