Persil

A Persil a mosás szakértője, mely garantálja a ragyogó, szálak mélyéig ható tisztaságot.

A Persil története, egészen 1907-ig nyúlik vissza, az első önműködő mosószer megalkotásáig. Forradalmi formulája, mely oxigént bocsátott ki, feleslegessé tette a ruhák mosás közben történő megerőltető dörzsölését. Azóta is folyamatosan, a Persil kiemelkedő hangsúlyt fektet arra, hogy a változó társadalmi szükségleteket kielégítse, mindemellett egyesíti az innovációt a folytonossággal. A Persil 1986-ban elsőként vezette be a foszfátmentes mosószert a piacon, igazolva, hogy a fenntarthatóság a márka hagyományainak része. Mindezt, megannyi kimagasló teljesítményű innováció követte, mint az első folyékony mosószer 1987-ben és az első mosópor koncentrátum, a Megaperls formájában (1994).

A Persil kiemelkedő hangsúlyt fektet arra, hogy napjaink fogyasztói igényét kielégítve, párosítsa a magas teljesítményt a kényelemmel. Az erőfeszítés eredménye az első két kamrás mosószerkapszula bevezetése: a Persil Duo-Caps.

A 2012-ben megalkotott innováció koncentrált folteltávolítót és ragyogást fokozó összetevőket tartalmaz, így segít, hogy a használók a lehető legkényelmesebben ragyogóan tisztává varázsolhassák ruháikat.

Top márka
www.persil.hu

További információk