Persil

A Persil az Ön mosószer-szakértője, garantálja a mélyre ható tisztaságot és a ragyogó ruhákat.

Az 1907-ben kifejlesztett Persil volt az első önműködő mosószer. Forradalmi összetétele, amely mosás közben oxigént bocsát ki, feleslegessé tette a ruhák megerőltető
dörzsölését. Azóta a Persil követte a korszak fejlődési ütemét a társadalom változó igényeinek kiszolgálása érdekében, ötvözve az innovációt és az állandóságot. A Persil volt az első, mely 1986-ban foszfátmentes mosószert dobott piacra , bizonyítva, hogy a fenntarthatóság a márka örökségének része. Ezt követően számos nagy teljesítményű újítás következett, mint például az első folyékony mosószer 1987-ben, az első koncentrált por Megaperls (1994) formában, vagy az előre adagolt DuoCaps.

A Persil a teljesítmény és a kényelem ötvözésére helyezte a hangsúlyt a mai fogyasztók kiszolgálása érdekében. Ennek az erőfeszítésnek az eredménye a Persil Discs: 4in1 sikeres bevezetése, ami tökéletes folteltávolítást, frissességet, ragyogást nyújt és kíméletes a szövetekhez.

A neves Allensbachi Közvélemény-kutató Intézet jól leírja a márkaértéket: ”A Persil ötvözi a mosási teljesítményt, a csúcsminőséget és a korszerűséget.”

Top márka
www.persil.hu