CONSUMER BRANDS

Nő kosárral, amely tele van Henkel termékekkel, mint például: Persil, Gliss, Bref, Somat, taft és még sok más.

Egy több kategóriás fogyasztói márkaplatformot működtetünk, amely termékek és jól ismert márkák széles skáláját képviseli. Változatos portfóliónk több fogyasztói termékkategóriára összpontosít, és nagy hangsúlyt fektetve két fő kategóriára: a mosó- és háztartási tisztítószerekre valamint a hajra.

A FOGYASZTÓI IGÉNYEKRE VALÓ MEGFELELÉS AZ 
INNOVATÍV ÉS IKONIKUS MÁRKÁKKAL & TECHNOLÓGIÁKKAL

Márkakínálatunk

Filter
Filter
Régió
Régió Filter
Reset
No results found, please check the spelling or try another term.
Ügyfélszegmens
Ügyfélszegmens Filter
Reset
Termékkategória
Termékkategória Filter
Reset

Kapcsolat és Szolgáltatások

Üzenetrögzítős info vonalunk:

06 1 209 2712

Amennyiben sürgős egészségügyi problémája adódott, kérjük hívja a 06 80 201 199 ingyenes zöld számon az Egészségügyi Toxikológiai Tájékoztató Szolgálatot is, ahol azonnali információt kaphat a keverék veszélyességére vonatkozóan és a felmerült tünetek kezelésével kapcsolatban.

Fő kategóriáink

Absztrakt kép kék színekben szimbolizálja a mosási folyamatot

Mosó- és háztartási tisztítószerek

Márkáink, mint a Persil, Tomi, Pur, Somat és a Bref fontos szerepet játszanak fogyasztóink mindennapi életében. Szeretnénk a jövő generációit is inspirálni fenntartható termékmegoldásokkal, amelyeket a fogyasztói magatartás változásai vezérelnek. Ezért együttműködünk fogyasztóinkkal és vevőinkkel, hogy piacvezető márkákat és termékeket fejlesszünk ki olyan területeken, mint a mosás, mosogatás, felület-és toalett tisztítás.

Absztrakt kép narancssárga színekkel egy hajszálat szimbolizálva

Haj

Hajkategóriánkkal mind a fogyasztói termékek, mind a professzionális cikkek területén aktívak vagyunk. Szenvedélyünk a haj, és ezt tükröződik az olyan márkáinkban, mint a Schwarzkopf, Syoss vagy a Palette. Legyen szó a fogyasztóknak szánt hajápolási, hajfestési vagy hajformázási termékekről, vagy a professzionális fodrászüzleteknek kínált hajkezelésekhez, hajfestéshez, hajvégápoláshoz vagy hajformázáshoz szükséges speciális termékekről – márkáink a minőséget, a biztonságot, a fenntarthatóságot és a kiváló teljesítményt képviselik.