Fibreplex

Világosító és hajszínváltoztató szolgáltatások során a hajat sérülések érhetik, ezáltal kiszáradhat és töredezetté válhat. A Schwarzkopf Professional új FibrePlex Hajkötés erősítő rendszernek köszönhetően a károsodás a múlté! A három egyszerű lépésből álló hajvédő rendszer akár 94%-kal* csökkenti a haj töredezését – minden alkalommal, ráadásul használata is könnyű! A FibrePlex bármely szalonban használt hajszínváltoztató termékhez hozzáadható, világosítás, szőkítés és hajfestés során. Az eredmény? Minimalizált töredezettség szinte extra ráfordítás nélkül.

1. lépés: Keverd össze a Fibreplex N°1 Bond Booster adalékot a hajszínváltoztató termékkel és a színelőhívó emulzióval. A keverék védi és erősíti a hajat világosítás, szőkítés és hajfestés közben. A haj azonnal érezhetően erősebbé válik és egészséges kinézetű lesz – a töredezés mértéke már ebben a korai fázisban is jelentősen kisebb lesz.

Sampon
Tisztítja és feltölti a hajat.
Kötéseket képez a hajszálak belsejében és kiegyenlíti a haj pH értékét a színpigmentek jobb bezárásáért. Intenzív ápoló hatása erős, egyenletes és ragyogóan fényes hajat biztosít.

2. lépés: A keverék kiöblítése után kell a hajba dolgozni Fibreplex N°2 Bond Sealer adalékot, melynek 5-10 perc hatóidőre van szüksége. A tápláló pakolás extra simaságot biztosít a hajnak és stabilizálja az 1. lépés során megerősített kötéseket a hajban.

3. lépés: A Fibreplex élmény nem ér véget a szalonban. A hajkötés erősítő rendszer harmadik lépése kifejezetten otthoni használatra lett tervezve. A Fibreplex N°3 Bond Maintainer fenntartja a lényegesen jobb hajminőséget, kötéseket képez a hajszálon belül és kiegyenlíti a haj pH értékét a színpigmentek bezárása érdekében. Intenzív ápoló hatása erős, egyenletes és fényes hajat biztosít, miközben védi a további mechanikai sérülésekkel szemben.

*Hajvilágosító szolgáltatás Fibreplex használatával, a hagyományos világosítással szemben