Bref

A tisztaságért és a frissességért a WC-ben és a fürdőszobában!

A WC frissítők széles termékválasztékával (Power Aktiv, Color Aktiv+ vagy DeLuxe) a WC-tisztítóktól a fürdőszobai tisztítószerekig, a Bref a WC-k frissességének szakértője.

A Bref olyan termékeket kínál, amelyek megkönnyítik a WC higiénikus tisztaságát és frissességét. A globális Bref márka a következő országokban érhető el a WC kategóriában: Franciaország, Spanyolország, Belgium, Olaszország, Görögország, Svédország, Finnország, Ciprus, Korea, Kanada, Mexikó, Guatemala, Panama, Costa Rica, Angola, Oroszország, valamint Közép-Kelet-Európában.

Portfóliója számos innovatív termékből áll, mint például:

Bref Power Aktiv: 
WC frissítők 4 funkciójú formulával és légfrissítő technológiával biztosítja, hogy a fürdőszobában friss illat terjengjen öblítéstől-öblítésig.

Bref Color Aktiv+: 
Kényelmes és egyszerű módja annak, hogy a WC tiszta legyen, látható tisztítóhatással a színes víz kíséretében.

Bref DeLuxe: 
Az első Bref WC frissítő, amely luxus parfümök által ihletett elegáns és finom prémium illatot kínál  toalettjének!

Bref WC tisztítók: 
Erőteljes tisztító gélek az egyszerű WC tisztításhoz, a vízkő, a szennyeződések és a foltok eltávolításához, valamint a WC tökéletes tisztaságához és friss illatához.

ProNature – Tiszta otthon, tiszta bolygó

Győződjön meg arról is, hogy a Pronature márkanév alatt keresi a fenntartható termékeket. Az ilyen flakonok 100% -ban újrahasznosított műanyagból készülnek, és 50%-ban Social Plastic® is tartalmaznak. A WC frissítők csomagolása 100%-ban újrahasznosított műanyagból készül.